Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 27 /12:14

„Darbiečiai“ į kultūros viceministrus siūlo nuolat į dviprasmiškas situacijas pakliūvantį buvusį Švenčionių merą Vytautą Vigelį

Valdančiajai koalicijai priklausanti Darbo partija į kultūros viceministrus vietoj lygių galimybių kontroliere paskirtos Agnetos Lobačevskytės teiks buvusio Švenčionių mero 55 metų Vytauto Vigelio kandidatūrą.
Vytautas Vigelis
Vytautas Vigelis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Toks sprendimas priimtas šeštadienį Telšių rajone, Varniuose, vykusiame Darbo partijos tarybos posėdyje, BNS patvirtino Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis.

Ketvirtadienį A.Lobačevskytė davė priesaiką kaip lygių galimybių kontrolierė ir Kultūros ministerijoje nebedirba.

Kultūros viceministrų pareigas dar eina Romas Jarockis ir Patricija Poderytė.

Supainioji viešuosius ir privačius interesus

Priminsime, kad VTEK buvo paskelbusi išvadą, kad tuometinis Švenčionių rajono meras V.Vigelis bei tos pačios savivaldybės administracijos Vietinio ūkio skyriaus vedėjas Juozas Urbanavičius supainiojo viešuosius ir privačius interesus neblaivūs vykdami į Paryžių už ne savo pinigus.

Anksčiau VTEK jau yra įvertinusi, kad V.Vigelis, J.Urbanavičius bei Savivaldybės valdomos bendrovės „Švenčionių švara“ direktorius Kazimieras Džiaukštas toje pačioje kelionėje į Paryžių pasielgė neetiškai, kai būdami neblaivūs sukėlė konfliktą Lenkijos oro uoste.

Nuolat atsiduria dviprasmiškose situacijose

V.Vygelis nuolat pakliūva į dviprasmiškas situacijas. Švenčionių rajono savivaldybės opozicija tuometinį merą ne kartą kaltino darbe buvusį neblaivų, net sukėlusį muštynes.

Kartą supainiojus viešuosius ir privačius interesus V.Vigelį pripažino ir teismas. Tuomet jis nenusišalino balsuodamas tarybos posėdyje dėl sprendimo, susijusio su jo žmonos pareigomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius