-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 18

Deimantines vestuves atšventusią kauniečių porą vienija pomėgis žvejoti, grybauti ir uogauti

Kauno rotušėje deimantines vestuves atšventė kauniečiai Juozas ir Elena Nebilevičiai. Prieš 60 metų Obelių kaime žiedus sumainiusi pora tikina nejaučianti metų naštos ir toliau gyvenanti aktyvų gyvenimą. Šia proga juos pasveikino ir miesto meras Andrius Kupčinskas.
Juozas ir Elena Nebilevičiai
Juozas ir Elena Nebilevičiai / Kaunas.lt nuotr.

„Su vyru susipažinome Krekenavos miestelyje, dar prieš vestuves septynis metus draugavome, giedojome bažnyčios chore. Vėliau persikėlėme į Vilnių, o iš ten į Kauną, kuriame gyvename jau daugiau nei pusę amžiaus“, – pasakojo anksčiau lietuvių kalbą dėsčiusi Elena Nebilevičienė.

Paklausta kokia tvirtų santykių paslaptis, pašnekovė teigė, jog svarbiausia bendri pomėgiai ir interesai.

„Mes abu mėgstame žvejoti, grybauti, uogauti. Nors vyrui jau 84 metai, tačiau nuosavu automobiliu, pasiekiame ir atokiausius Lietuvos kampelius, tiesiog veikiame tai, ką ir jaunystėje. Mes nerūkome, negeriame, iki šiol gražiai bendraujame, o vasaras praleidžiame sode netoli Kačerginės. Dabar vyksime į povestuvinę kelionę, kurioje gaudysime lydekas gimtajame Krekenavos miestelyje“, – gyvenimiška patirtimi dalijosi E.Nebilevičienė.

2013 metais Kauno rotušėje įvyko 38 jubiliejinės santuokos. 20 porų šventė Auksines vestuves, 11 – Sidabrines, 5 – Deimantines, o dvi ilgaamžių poros atšoko Geležines vestuves. Pasak Civilinės metrikacijos skyriaus specialistų, vis daugiau porų įsimintinas šventes renkasi paminėti istorinėje Kauno rotušėje, arba sulaukia savotiško siurprizo iš vaikų ar anūkų, kuomet pastarieji jubiliatams patys suorganizuoja šventę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius