-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 12

Iš Kauno oro uosto į Brėmeną neišskrido „Ryanair“ lėktuvas (atnaujinta 19.05 val.)

Penktadienį dieną iš Kauno oro uosto į Brėmeną (Vokietija) turėję išskristi keleiviai vis dar Karmėlavoje.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Scanpix“ nuotr.

13.20 val. turėjęs įvykti skrydis atidėtas iki 18.55 val. Kauno oro uosto administracijos teigimu, kelionė laiku neįvyko dėl techninių priežasčių: kompanijos „Ryanair“ lėktuvo važiuoklės gedimo.

„Techninės priežastys. Važiuoklės gedimas. Skrydis neatšauktas, tik atidėtas. Laukėme specialistų, kurie turėjo apžiūrėti orlaivį. Tačiau neabejoju, kad šįvakar keleiviai išvyks į Brėmeną“, – 15min.lt sakė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas.

Naujienų portalo Delfi žiniomis, lėktuvo gedimas pastebėtas tuomet, kai keleiviai jau buvo įlaipinti į orlaivį. Šiuo reisu turėjęs skristi žurnalistas pasakojo, kad užvedus variklį lėktuvas susvyravo ir trinktelėjo važiuoklė. Tuomet keleiviai buvo paprašyti išlipti. Tačiau daugiau informacijos apie tai, kas nutiko jiems nebuvo suteikta. Žmonės nežinojo, ar skrydis tikrai įvyks. Tik praėjus kuriam laikui pranešta, jog skrydis ne atšauktas, bet atidėtas: pirmiausia iki 15 val., paskui – iki 18.55 val.

Penktadienį iš Kauno oro uosto suplanuoti dar trys reisai į Londoną (Stanstedo oro uostą), Dubliną ir Frankfurtą (Haną). Pastarajam skrydžiai keleiviai jau registruojami.

Papildyta 19.05 val.: Į Brėmeną iš Kauno skridę žmonės vis dar laukia, kol bus sutvarkytas lėktuvas. Atėjus anksčiau skelbtam skrydžio laikui - 18.55 val., jis ir vėl atidėtas. Šįkart iki 20 val. Oficialiai nurodomos priežastys tos pačios: orlaivio gedimas dar nepašalintas. Todėl kol kas lėktuvas negali skristi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius