Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 29

Dėl vakarėlio „Vichy“ vandens parke – 40 iškvietimų policijai (atnaujinta 15.00 val., organizatoriaus komentaras)

Aplinkinių Vilniaus miegamųjų mikrorajonų gyventojai negalėjo užmigti iki 4 valandos ryto.
Vakarėlis vandens parke
Vakarėlis vandens parke / „Scanpix“ nuotr.

Sostinės Ozo gatvėje įsikūrusio vandens pramogų parko vasaros sezono uždarymo vakarėlis virto skandalu.Dėkit antrankius, vežkit į komisariatą – nieko negaliu padaryti!, – pareigūnams prisipažino už tvarką vakarėlio metu atsakingas vienas jo organizatorių.

Šeštadienio naktį iki 4 valandos ryto Vilniaus policija gavo apie 40 pranešimų, kad dėl nežmoniško triukšmo žmonės negali ilsėtis.

Pareigūnus kvietė kelių aplinkinių rajonų gyventojai – Šnipiškių, Baltupių.

Tramdyti triukšmadarių keletą sykių vyko ir patruliai, ir šią teritoriją aptarnaujančio 1-ojo komisariato policininkai. Tačiau su įsisiūbavusio vakarėlio dalyviais pareigūnams susišnekėti nepavyko.

„Dėkit antrankius, vežkit į komisariatą – nieko negaliu padaryti!“, – pareigūnams prisipažino už tvarką vakarėlio metu atsakingas vienas jo organizatorių.

Pradžia – po 22 val.

„Rugpjūčio 28 dieną, naktį iš penktadienio į šeštadienį, šokių muzikos entuziastai rinksis į išskirtinį renginį sostinės „Vichy” vandens parke, kur per visą naktį vandenyje vyks vasaros palydėtuvių fiesta „Summer closing pool party“. Egzotiška aplinka, kurioje neturėtų trūkti ir nemažiau egzotiškos publikos, siūbuos nuo šveicarų DJ'aus Daniel Portman gyvai atliekamų miksų, grojamų prie pat vandens įrengtoje scenoje“, – buvo rašoma šio vakarėlio reklaminiame skelbime.

Išankstiniai bilietai į šį renginį kainavo 30 litų, o suteikiantys itin svarbių asmenų (VIP) statusą – 100 litų.

„Scanpix“ nuotr./Vakarėlis vandens parke
„Scanpix“ nuotr./Vakarėlis vandens parke

Reklamoje akivaizdžiai buvo pamiršta paminėti, kad vakarėlio metu nemiegos ir aplinkinių rajonų gyventojai. Mat šlapioji ir triukšmingoji šventė šįkart prasidėjo tik 22 valandą, kai paprastai vandens parkas jau baigia darbą.

Linksmybės – ir terasoje

Kaip 15min.lt pasakojo praėjusią naktį dirbę policijos pareigūnai, nuvykę į iškvietimo vietą jie pastebėjo, jog garsas sklinda tiesiog iš vandens pramogų parko pastato terasos 2-ajame aukšte: ten stovėjo garsiakalbiai, grojo didžėjai, vyko šokiai.

Policininkai rado vieną vakarėlio organizatorių. Jaunas vaikinas įsipareigojo nueiti vidun ir pasirūpinti, kad muzika būtų pritildyta. Pareigūnai laukė lauke, tačiau triukšmas netilo.

Vėl pasirodęs organizatorių atstovas pareiškė, kad aparatūrą šiek tiek patildė, tačiau policininkai jį įspėjo, jog muzika ir toliau griaudėja pernelyg garsiai.

Vaikinukas išėjo bandyti dar kartą. Po kurio laiko vėl grįžęs pareigūnams jis ištiesė suglaustas rankas, siūlydamas jį surankinti ir išvežti. Vakarėlio organizatorių atstovas tikino negalintis nieko pakeisti.

Spręs, kaip bausti

Naktį policijos surinktą medžiaga perduota sostinės 1-ajam policijos komisariatui, tikriausia jau pirmadienį pareigūnai spręs, kokią bausmę skirti šimtams vilniečių miegoti neleidusio vakarėlio rengėjams.

Vandens pramogų parko administracijos atstovai įsipareigojo pateikti portalui 15min.lt komentarus dėl nakties įvykių.

„Vichy“ parką valdančios įmonės „SEVEN entertainment“ atstovas spaudai Nerijus Mikalajūnas netrukus patikslino, jog patalpas išsinuomojo ir vakarėlį jose surengė įmonė „In the mix“. „Šiuo atveju mes esame tik pastato savininkai“, – pabrėžė „Vichy“ atstovas.

Papildyta 15.00 val. Šeštadienį popietę susisiekus mobiliuoju telefonu su agentūros „In the mix promo“ vadovu Arnu Urbanavičiumi jis tikino, kad nieko apie gyventojų pretenzijas dar negirdėjo ir jokio rašto iš policijos dar nėra gavęs: „Aš asmeniškai nieko nežinau, man policija nieko nepranešė.“

Jis prisipažino, kad naktį pats dalyvavo vakarėlyje. Tačiau „tai buvau, tai nebuvau, nes teko bėgioti su reikalais.“

Anot A.Urbanavičiaus, jis matė atvykusius pareigūnus, bet tąsyk policininkai tik patikrino renginio organizatorių dokumentus ir išvyko.

„Jei tie skundai būtų rimti, po velnių, juk visada galima patildyti!“, – svarstė organizatorių atstovas.

A.Urbanavičius minėjo, kad „In the mix“ atstovai vakarėlį vandens parke rengė pirmą kartą, tad tokios patirties neturėjo.

„Jei policija turi duomenų apie kažkokį triukšmą, pirmadienį, matyt, mes apie tai sužinosime. Jei baudą gausim, matyt, būsime jos nusipelnę“, – sakė 15min.lt pašnekovas

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius