Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 23

Didmiesčių gyventojus labiausiai erzina prasta sveikatos apsaugos sistema ir didelės kainos – apklausa

Didžiųjų miestų gyventojus labiausiai erzina prasta sveikatos priežiūros ir gydymo sistema bei didelės kainos parduotuvėse.
Medikas
Medikas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Kaip rodo savaitraščio „Veidas“ skelbiama apklausa, į klausimą, kokios negandos šiuo metu juos labiausiai erzina, 26,4 proc. apklaustų didmiesčių gyventojų atsakė, kad prasta sveikatos apsaugos ir gydymo sistema, 22,4 proc. – didelės maisto ir vartojimo prekių kainos. 15,4 proc. apklaustųjų tarp labiausiai erzinančių negandų nurodė nesaugumą, 13 proc. – nedarbą, 9,4 proc. – tai, kad bankai neduoda paskolų.

Paklausti, kaip asmeniškai ketina prisidėti savo pačių bei šalies problemų sprendimo, didžioji dalis – 77 proc. – atsakė tiesiog dirbsiantys savo darbą ir taip susikuriantys gerovę. 6 proc. apklaustųjų sakė būsiantys pilietiškai aktyvūs ir sieksiantys paveikti politikus. 3,8 proc. apklaustųjų atsakė, jog nuo jų vis tiek niekas nepriklauso. 3 proc. sakė ketinantys kurti savo verslą. Tuo tarpu emigruodami problemas sakė spręsiantys tik 1,4 proc. apklaustųjų.

„Veido“ skelbiamą 500 Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų apklausą tyrimų ir konsultacijų bendrovės „Prime consulting“ atliko kovo 9-11 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius