Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 12

Dizaino savaitėje Kaune – ir vienos seniausių miesto bendrovių gimtadienis

Gegužės 10 d. Kaune įsikūręs interjero salonas „Dubingiai“ šventė jau 23-iajį gimtadienį. Bendrovės vadovų teigimu, ši įmonė – viena seniausių iki šiol veikiančių Kaune.
Gimtadienio akimirka
Gimtadienio akimirka / „Dubingių“ nuotr.

Per tiek metų „Dubingių“ darbuotojai sako sukaupę didžiulę patirtį interjero srityje, pristatę pirkėjams daugybę naujausių kolekcijų.

„Esame užmezgę ir nuolat palaikome ryšius ne tik su didžiąja dalimi Lietuvos, bet ir su užsienio architektais bei dizaineriais. Daug jų ir šiandien yra atvykę čia, kad pakeltų vyno taurę už tolimesnį bendradarbiavimą. Jie prašo ir toliau juos džiuginti naujausiomis pasaulinėmis kilimų, baldų, tapetų kolekcijomis“, – kalbėjo „Dubingių“ vadovai.

Šis bendrovės gimtadienis buvo vienas iš Dizaino savaitės renginių Kaune, todėl lankytojams pasiūlytas ne tik vynas ir užkandžiai, bet ir svečių iš Belgijos, Vokietijos pristatymai apie kilimus, kilimines dangas, jų gaminimo ypatumus ir naujausias madas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius