-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 08 18

Dovana Vilniui: „Barclays“ įrengs naują viešą erdvę Upės gatvėje

Įmonė „Barclays“ Vilniaus miestui dovanoja naują viešą erdvę Upės gatvėje. Investicijos į šios teritorijos sutvarkymą ir įrengimą sieks kelis šimtus tūkstančių. Tai didžiausia iki šiol projekto „Dovana Vilniui“ iniciatyva.
Upės projektas
Upės projektas

„Visų mūsų pastangomis miestas gali tapti gražesnis. Atsiranda vis daugiau tiek verslo, tiek privataus sektoriaus  atstovų, kurie prisideda dovanodami Vilniui dovanas. Visų miestiečių vardu norėčiau padėkoti „Barclays“, kurie padovanos šią naują erdvę  sostinei.  Sutvarkius teritoriją šalia Upės gatvės atsivers puikus vaizdas į Nerį, atsiras dar viena vieta pasigrožėti Vilniumi“, – sakė Vilniaus meras A. Zuokas.

Smagu, kai patys miestiečiai pasako, ko jiems reikia ir tai yra  įgyvendinama, – džiaugėsi G.Dzekunskas.

„Smagu, kai patys miestiečiai pasako, ko jiems reikia ir tai yra  įgyvendinama. Kaip ir daugelį mūsų gerų iniciatyvų, šią pirmiausia  sugalvojo kasdien šioje vietoje į darbą vaikštantys „Barclays“ technologijų centro darbuotojai. Kasmet pavasarį tvarkome aplinką ir ši idėja gimė kaip nedidelė aplinkos sutvarkymo iniciatyva, o  diskusijų ir planavimo metu ji virto į didelį miestui skirtą projektą. Vis daugiau Vilniaus vietų tampa miestiečių laisvalaikio traukos objektais ir ypač džiugu, kad atsigauna miesto paupys“, –  pasakojo „Barclays“ technologijų centro Lietuvoje vadovas Giedrius Dzekunskas.
 

BFL nuotr./Barclays
BFL nuotr./Barclays

Planuojama, kad projektas bus įgyvendintas jau rugsėjį. 1500 kv. m.  teritorija bus įrengta pagal tarptautinės inžinerinio ir architektūros dizaino paslaugų bendrovės „Aecom“ parengtą projektą.
Prieš metus atgaivintas projektas „Dovana Vilniui“ jau sulaukė daug  tiek įmonių, tiek privačių asmenų dėmesio.

Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ „Savanorių centras“ dėkoja  visiems asmenims ir įmonėms, kurie prisidėjo prie projekto „Dovana Vilniui“ ir vos per pusmetį miestui padovanojo dovanų, kurių vertė – daugiau nei 1 mln. Lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius