Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 21

Draudikai: Per Jonines avaringumas kyla 20 proc., vagysčių iš būstų padvigubėja

Joninių dienomis avaringumas šalies keliuose didėja maždaug penktadaliu, o vagysčių iš būstų skaičius padvigubėja – teigia pranešime spaudai viena didžiausių Baltijos šalyse draudimo bendrovių „If“.
Vagis
Vagis / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Avaringumas

Draudikai įspėja, kad šiemet situacija šalyje gali tapti dar pavojingesnė, nes bus 4 laisvos dienos.

„Statistika „negailestinga“ švenčių dienoms ir ypač ilgiesiems savaitgaliams. Joninių dienos ypatingos tuo, kad tai pirmasis vasaros ilgasis savaitgalis, todėl žmonės norėdami greičiau atsidurti gamtoje, pamiršta atsargumą ar kultūrą keliuose, o tai netrunka virsti eismo įvykiais,“ – sako draudimo bendrovės „If“ Žalų centro vadovas Audrius Smaliukas.

Jo teigimu, vagys taip pat itin suaktyvėja Joninių dieną, nesi didelė dalis šalies gyventojų išvyksta švęsti toli nuo namų.

Norint išvengti eismo įvykių draudikai pataria stengtis kelionę planuoti ne piko metu, neskubėti ir neprarasti atsargumo bei budrumo.

Paliekantiems būstą be priežiūros specialistai pataria apie savo kelionės planus pranešti gerai pažįstamiems kaimynams, o efektyviausias būdas apsisaugoti nuo įsilaužimo – paprašyti mieste likusių artimųjų bent epizodiškai apsilankyti namuose.

Avaringumo ir vagysčių iš būstų tendencijos atskleistos išanalizavus draudimo bendrovės 2007–2009 m. eismo įvykių ir vagysčių iš būstų statistiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius