Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 21

Druskininkuose atidaroma „Grand SPA Lietuva“

„Achemos grupė“ baigė 150 mln. litų kainavusį sveikatingumo ir laisvalaikio kompleksą Druskininkuose „Grand SPA Lietuva“.

Naujo konkurento kitos gydyklos pernelyg neišsigando – svarbiausia, kad būtų turistų. Tam reikia palankaus vizų režimo, rašo „Verslo žinios“.

„Achemos grupės“ viceprezidentas Arūnas Laurinaitis sakė, kad per pirmąjį šių metų ketvirtį kompleksas turėtų būti įtrauktas į rinką, per pirmąjį pusmetį bus subalansuotos išlaidos ir pajamos, o į metų pabaigą „Grand SPA Lietuva“ jau turėtų uždirbti pelno, jei ekonominė padėtis nepasikeis. Planuojama, kad komplekso metinė apyvarta turėtų siekti apie 15 mln. litų.

„Grand SPA Lietuva“ po vienu stogu sujungė vandens pramogų parką, vieną moderniausių gydyklų Baltijos šalyse, porą viešbučių ir konferencijų centrą. Komplekse dirbs 260 žmonių.

„Aišku, dabartinė ūkio padėtis paveikė kurorto gyvenimą, sveikatingumo ir viešbučių sektorių. Kai ėmėme rekonstruoti gydyklą ir viešbutį „Lietuva“, žinojome, kad ūkis stoja. Bet laikomės principo, kad investuoti reikia blogais laikais“, – kalbėjo A.Laurinaitis.

A.Laurinaitis pasakojo, kad dabar analizuojama galimybė pritraukti klientų iš kitų šalių, kuriose reabilitaciją dotuoja valstybė.

Kaip tiesioginius konkurentus Druskininkuose jis įvardijo „SPA Vilnių“ ir sanatoriją „Eglė“.

„Bet su „SPA Vilniumi“ konkuruosime tik teikdami vadinamąsias pramogų paslaugas, o su „Egle“ – gydomąsias paslaugas. Dalį jų klientų, manau, perimsime“, – vertino A.Laurinaitis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius