-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 21

Dubysos gatvėje darbai virs iki kovo

Šią savaitę Klaipėdoje prasidėjo Dubysos gatvės kapitalinės rekonstrukcijos darbai. Dėl jų nuo šio pirmadienio ir iki pat kitų metų kovo 14 dienos uždaromas eismas Dubysos gatve nuo Taikos prospekto iki sankryžos su Minijos gatve.
Dubysos gatvės remontas
Dubysos gatvės remontas / I. Ozturhan/15min.lt nuotr.

Gatvės rekonstrukcijos darbams atlikti konkursą laimėjo bendrovė „Klaipėdos keliai“. Per dešimt mėnesių planuojama sutvarkyti 674 metrų kelio atkarpą šalia statomo daugiafunkcinio sporto ir pramogų arenos pastato. Šalia Dubysos gatvės yra įsikūrusių įvairių komercinių objektų, taip pat manoma, kad pastačius areną, transporto apkrova šioje gatvėje gerokai išaugtų.

Gatvės važiuojamoji dalis po rekonstrukcijos turėtų paplatėti iki 14 metrų ir vietoje esamų dviejų juostų atsiras keturios. Sankryžoje su Minijos gatve planuojama sumontuoti eismą reguliuojančius šviesoforus bei nuvažiavimus į būsimąją areną. Praplatinus kelią bus įrengti ir takeliai dviratininkams.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija, Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija ir Transporto investicijų direkcija artimiausiu metu pasirašys projekto „Gatvių infrastruktūros sukūrimas Klaipėdos daugiafunkcinio sporto ir pramogų komplekso teritorijoje“ finansavimo ir administravimo sutartį, pagal kurią bus skirta iki 2 mln. 892 tūkst. 922 Lt parama Klaipėdos miesto viešojo transporto infrastruktūros sukūrimui.

Pagrindinis projekto tikslas – formuoti reikiamo pralaidumo ir patikimumo susisiekimo infrastruktūros tinklą Klaipėdos mieste. Rekonstrukcijos darbų suma – daugiau kaip pustrečio milijono litų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius