-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 07 16

E.Masiulis nesutarimus TPP vadina hormonų audromis

Susisiekimo ministras, Liberalų sąjūdžio atstovas Eligijus Masiulis teigia, kad apie postų perskirstymą bus galima kalbėti rudenį, o dabartinius nesutarimus Tautos prisikėlimo partijoje (TPP) vadina hormonų audromis.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

E.Masiulio teigimu, Liberalų sąjūdis yra labiau linkęs bendradarbiauti su nuo TPP atskilusia „Ąžuolo“ frakcija, kuriai priklauso Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas, tačiau apie frakcijų susijungimus nekalbama. „Šnekam ir su ąžuolais, ir su uosiais, ir su beržais. Su kuo reikia, su tuo šnekam. <...> Aš manau, kad galimybių bendradarbiauti mes turime pirmiausia su „Ąžuolo“ frakcija“, – ketvirtadienį žurnalistams sakė E.Masiulis.

Iki rudens, žinote, gali dar ir uosių, ir berželių atsirasti, – juokavo E.Masiulis.Anot jo, situacija koalicijoje yra pasikeitusi, tačiau kalbėti apie postų perskirstymus, jo nuomone, kol kas anksti. „Yra bereikšmės hormonų audros kai kurių galbūt žmonių kūnuose ir, mano galva, dabar yra žymiai svarbesnių dalykų Lietuvoj, nei tų kėdžių stumdymas“, – sakė E.Masiulis.

Jo nuomone, per šią Seimo sesiją svarbiausia patvirtinti biudžeto pakeitimus, taip pat sulaukti premjero ir ministrų kabineto patvirtinimo. Jis vylėsi, jog kabinetas bus patvirtintas nekeičiant partijoms priklausančiųjų portfelių.

„Gali tekti (pasirašyti naują koalicijos sutartį – aut. past.), bet aš manau, kad tai yra rudens klausimas, o ne dabar, kai Seimas jau baigia sesiją. Aš įsivaizduoju, kad koalicijos perrašymas, visų kvotų, tiek Vyriausybėje, tiek Seime, perskirstymas užimtų labai daug laiko“, – kalbėjo E.Masiulis.

Ministras nesiryžo spėlioti, kaip smarkiai gali keistis partijoms priklausantys postai. „Iki rudens, žinote, gali dar ir uosių, ir berželių atsirasti“, – juokavo E.Masiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius