-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 07 08

Eligijus Masiulis grįžti į Seimą kol kas neplanuoja – visiems dalyvaujantiems linki sėkmės

Politinės korupcijos byloje kaltinamas buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis nesvarsto galimybės dalyvauti Seimo rinkimuose. Nesurinkusio reikiamo kiekio parašų ir Klaipėdos mero rinkimuose nesudalyvavusio E.Masiulio verslas, regis, išgyvena ne pačius geriausius laikus.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šiandieną tokio klausimo nesvarstau, manau, kad šiandien man kur kas svarbesnis dalykas vis dėl to yra teismo procesas. Taip kad visiems dalyvaujantiems palinkėsiu sėkmės, bet mano prioritetas šiandien yra kitur – kol kas neplanuoju“, – trečiadienį paklaustas, ar neturi planų eiti į Seimą 15min teigė E.Masiulis.

Vadinamojoje „MG Baltic“ byloje kaltinamas E.Masiulis 2019-ųjų sausį buvo nusprendęs siekti Klaipėdos miesto mero posto.

Tačiau iš kovos buvusiam politikui teko pasitraukti jai dar neprasidėjus.

Vos daugiau nei 900 parašų surinkęs politikas po Vyriausiosios rinkimų komisijos patikrinimo liko užribyje, mat apie pusantro šimto parašų buvo išbraukti kaip netinkami. Tad galiausiai E.Masiuliui neužteko parašų, kad būtų įregistruotas kandidatu į Klaipėdos merus.

2016 metų gegužę teisėsaugai pranešus apie politinės korupcijos bylą, E.Masiulis pasitraukė iš Seimo ir iš partijos pirmininkų, tų metų Seimo rinkimuose jis nebesudalyvavo.

Įmonei praėjusieji metai nebuvo patys geriausi

Tų pačių metų spalio pabaigoje jis tapo įmonės „Versanus“ vadovu. Šiai įmonei priklauso konsultacijų ir viešųjų ryšių agentūra „Tardigrade consulting“.

animale.me nuotr./Vandens meškute vadinamas lėtūnas (Tardigrada)
animale.me nuotr./Vandens meškute vadinamas lėtūnas (Tardigrada)

E.Masiulis anksčiau yra sakęs, jog agentūros pavadinime pats atspariausias, atšiauriausiomis sąlygomis išgyvenanti tardigrada (lietuviškai – lėtūnas ar vandens meškutis – aut.) – minimas ne atsitiktinai – įmonė taip skelbė, kad nėra neįmanomų dalykų ar neįveikiamų iššūkių.

Tačiau praėjus daugiau kaip trejiems metams, panašu, jog pradžioje nemažai žadėjęs verslas išgyvena ne geriausius laikus.

Registrų centrui pateiktoje finansų ataskaitoje už praėjusius metus nurodoma, kad 2019 metais „Versanus“ gavo tik 4422 eurus pajamų, o metus įmonė baigė su 17,6 tūkst. eurų minusu.

Nurodoma, kad įmonėje šiuo metu dirba du darbuotojai.

E.Masiulis 15min pripažino, kad įmonei šis laikas – ne pats geriausias.

„Būna blogiau, būna geriau, tai šiuo atveju dabar nesakyčiau kad patys geriausi laikai, šie metai irgi nebus geri. Akivaizdu, tam turėjo įtakos bendras ekonominis nuosmukis. Bet įmonė kol kas veikia, klientų turiu ir tikiuosi, kad turėsiu ir ateityje su Dievo pagalba“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius