Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 12

Estijos premjeras A.Kubiliui padovanojo dviratininko marškinėlius

Šmaikštumu garsėjantys Lietuvos ministras pirmininkas Andrius Kubilius ir Estijos premjeras Andrusas Ansipas ne tik dalijasi patarimais, kaip susidoroti su Lietuvą ir Estiją užklupusiu sunkmečiu, bet ir yra dideli sporto aistruoliai.
Estijos premjero A.Ansipo dovana A.Kubiliui
Estijos premjero A.Ansipo dovana A.Kubiliui / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Sekmadienį vakare kartu pasaulio futbolo čempionato rungtynes stebėję premjerai buvo susitarę, kuris kurią komandą palaikys. A.Ansipas sirgo už ispanus, o A.Kubilius – už olandus. Sporto premjerai nepamiršo ir pirmadienį vykusio oficialaus susitikimo metu. Prieš oficialią spaudos konfereciją A.Kubilius ir A.Ansipas apsikeitė dovanomis – sportiniais marškinėliais.

A.Ansipui teko Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėliai, ant kurių buvo užrašyta jo pavardė. A.Kubilius gavo Estijos vėliavos spalvų dviratininko marškinėlius su savo pavarde. „Žinau, kad Jūs esate geras dviratininkas“, – įteikdamas dovaną sakė A.Ansipas.

Jis gyrė A.Kubiliaus Vyriausybės darbą, pastangas suvaldyti šalį kamuojančią krizę ir tikino, kad Lietuvos ministras pirmininkas dirba iš tiesų gerai. „Jūsų žmonės turbūt neskiria, kas yra gerasis, o kas yra blogiukas“, – šmaikštavo A.Ansipas.

A.Kubilius savo ruožtu taip pat negailėjo pagyrų A.Ansipui ir sveikino Estijos pasiekimus dėl prisijungimo prie euro zonos bei Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos. „Tai mus džiugina ir, kaip ir visada, sukelia sveiką pavydo jausmą, kuris yra labai svarbi varomoji jėga“, – sakė A.Kubilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius