Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 22

FNTT vadovas Kęstutis Jucevičius: Vladimiras Romanovas gali tapti įtariamuoju Ūkio banko byloje

Duodamas interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovas Kęstutis Jucevičius teigė, kad neatmetama, jog bankrutavusio Ūkio banko vadovui Vladimirui Romanovui gali būti pateikti įtarimai Ūkio banko byloje.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Procesas tikrai nebus trumpas, tai juk ne kokia paprasta uždaroji akcinė bendrovė, o bankas. Reikėtų įvertinti ir tai, kad teks kreiptis į ne į vieną užsienio valstybę su teisinės pagalbos prašymais.Kaip parodė banko „Snoras“ tyrimas, atsakymai tokiais atvejais gaunami tikrai negreitai“, – apie Ūkio banko veiklos tyrimą kalbėjo FNTT vadovas. 

Nors buvusiam Ūkio banko savininkui V.Romanovui įtarimų kol kas nėra pareikšta, K.Jucevičius neatmetė galimybės, kad jie bus pareikšti vėliau.

„Visko gali būti – jis buvo vienas pagrindinių akcininkų. „Snoro“ byloje įtarimai banko akcininkams juk pareikšti. Dar praėjo nedaug laiko nuo tyrimo pradžios, kad būtų galima įvardyti galimai kaltus asmenis, pareikšti jiems įtarimus. Už banko veiklą taip pat atsakingi valdybos ir tarybos nariai“, – teigė jis. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius