Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 15

„Frontas“ skilinėja

Mažiau nei prieš metus Algirdo Paleckio įkurta „Fronto“ partija jau „lūžinėja“. Iš partijos pasitraukė per 20 narių, pats A.Paleckis teigia, jog permainos jį tik džiugina.
A.Paleckis
Algirdas Paleckis nesijaudina dėl išėjusių partijos narių. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

15min.lt žiniomis, savaitgalį atskilo dalis „Fronto“ partijos Biržų skyriaus narių, kurie susibūrė į politinę visuomeninę organizaciją „Visiems pakeliui“. „Fronto“ partijos Biržų skyrių paliko grupė narių, tarp kurių – ir buvęs skyriaus pirmininkas Juozas Užkurėlis.

A.Paleckis naujienų portalui 15min.lt patikino žinąs apie dalies narių „nubyrėjimą“. „J.Užkurėlis buvo prezidiumo narys, o partiją paliko po to, kai nebepasiūlėme jam užimti posto prezidiume. Biržai skilo iš esmės dėl J.Užkurėlio. Taip pat dėl panašių priežasčių partiją paliko 4 vilniečiai ir dalis sostinės Justiniškių skyriaus narių. Iš viso, kartu su Biržais, nubyrėjo apie 20 narių“, – sekmadienį kalbėjo „Fronto“ lyderis.

Jis teigė dėl partijos „byrėjimo“ nepergyvenąs – esą prarasti kelias dešimtis narių maždaug 3 tūkst. narių turinčiai partijai „nėra pats didžiausias nuostolis“.

„Mes ir suvažiavime patvirtinome, kad partija nuolat eis į konfliktą su valdžia, dalyvaus mitinguose. Tenka pajausti ne tik valdžios, bet ir policijos spaudimą. Jeigu jie mano, kad čia kažkoks „arbatos klubas“, tai gal jiems pas mus ir ne vieta, – kalbėjo A.Paleckis. – Aš, sakyčiau, netgi džiaugiuosi. Lieka vieningesnė komanda, lengviau spręsti, ką daryti, kaip elgtis – ar aštriau, ar švelniau reaguoti į valdžios sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius