Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 02

Galerija sezoną užbaigs arbatos gėrimo ceremonija ir atsisveikinimo renginiu

VDU menų galerija „101“ šią savaitę pradės atostogauti. Tačiau prieš jas kauniečius kviečia į du paskutinius renginius: trečiadienį, 16 ir 18 val., joje vyks arbatos gėrimo ceremonija, o ketvirtadienį nuo 18 val. – sezono uždarymo vakarėlis.
Sezono uždarymo vakare gros muzikantas Gražvydas Kardokas
Sezono uždarymo vakare gros muzikantas Gražvydas Kardokas / Renginio organizatorių nuotr.

Arbatos gėrimo ceremoniją pristatys viešnia iš Japonijos – meistrės Sodan Saito Byakudan-no-kai (japoniškai „Sandalmedžio grupė“) mokinės iš Danijos.

Pasak jų, ši ceremonija – vienas iš senoviškų Japonijos menų. Tiesa, Japonijoje yra keletas arbatos ceremonijos tradicijų. Kaune bus galima pamatyti XVI amžiuje meistro Rikyu išgarsintą chanoyu. Šios arbatos tradicijos sekėjai mokosi suprasti jos dvasią atlikdami kasdienę praktiką. Jų užduotis – arbatos ceremonijai įkvėpti gyvybės šiuolaikiniame gyvenime.

Ketvirtadienį visiems galerijos draugams gros muzikantas Gražvydas Kardokas, o sezono galerijos veiklą primins Žygimanto Abromavičiaus filmukai.

„Su galerija „101“ atostogų išeina ir Menų virtuvė, tad vakarėlio dalyvius į pabaigtuves kviečiame atsinešti užkandžių bei gėrimų. Kad būtų smagiau, nepamirškite ne tik savęs, bet ir draugo!“, – kvietė galerijos senbuviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius