Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 24

Garsiųjų Kauno žudynių aplinkybių skraistė bus atidengta antradienį

Antradienį bus paviešinta informacija apie rezonansinę Kauno žudynių bylą, teigia laikinasis generalinis prokuroras Raimondas Petrauskas.
Drąsius Kedys
Drąsius Kedys / Modesto Patašiaus/Lietuvos rytas nuotr.

15min.lt primena, kad praėjusį penktadienį viename iš šalies dienraščių cituojamas R.Petrauskas teigė, kad iki šiol dviem žmogžudystėmis įtartas Drąsius Kedys žudė vienas. „D.Kedys žudė vienas. Daugiau detalių atskleisti negaliu, – apie Kauno žudynių bylą dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė laikinasis generalinis prokuroras. – Kruopščiai surinkti įrodymai byloja, kad pistoleto gaiduką paspaudė D.Kedys.“

Praėjusių metų spalio 5 dieną apie 8 val. 30 minučių į Kauno apygardos teismo teisėjo 47 metų Jono Furmanavičiaus vairuojamą „Mercedes-Benz“ V.Sladkevičiaus gatvėje atsitrenkė mikroautobusas „Volkswagen Transporter“.

Praėjus kelioms valandoms po teisėjo nužudymo buvo nušauta buvusios D.Kedžio sugyventinės Laimutės Stankūnaitės 30 metų sesuo Violeta Naruševičienė.

Ekspertai nustatė, kad abi aukos buvo nušautos iš pistoleto „Baikal Iž 79–8“, kuris prieš mėnesį buvo rastas šalia negyvo D.Kedžio kūno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius