Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 12

Gausios šeimos jau sulaukė Kalėdų stebuklo (nuotraukos)

Klaipėdos gausių šeimų bendruomenę kalėdinis šurmulys jau pasiekė – sekmadienį „Švyturio menų doke“ surengtame koncerte dovanų niekam nestigo.
I.Grubliauskienė pati pilstė arbatą šventės svečiams.
I.Grubliauskienė pati pilstė arbatą šventės svečiams. / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.

Antrus metus iš eilės klaipėdiečių Vytauto ir Ingos Grubliauskų rengiama paramos akcija „Būk draugiškas gausiai šeimai“, sulaukė didžiulio susidomėjimo. Pasiklausyti koncerto, pasišildyti karšta arbata, pasigardžiuoti sausainiais, pabendrauti vienam su kitu ir drauge sutikti Kalėdų Senelį, susirinko keli šimtai daugiavaikių šeimų.

Kaip pasakojo viena iš šventės iniciatorių Inga Grubliauskienė, šiemet surinkti dovanėlių gausioms šeimoms, buvo kur kas paprasčiau nei praėjusiais metais. Į kvietimą pasidalyti kalėdiniu džiaugsmu su daugiavaikėmis, sunkiau besiverčiančiomis šeimomis, atsiliepė ne tik būrys uostamiesčio gyventojų, bet ir vilniečiai. „Gavau daugybė laiškų iš žmonių, kurie nori dalintis. Tad prašiau vyro, kad aplankytų juos visus ir surinktų dovanas. Dėkoju mums padėjusiems savanoriams“, – teigė I.Grubliauskienė.

Šiemet sulaukta pačios įvairiausios paramos. Gausios šeimos paremtos ne tik žaislais, bet ir rūbeliais, indais, net vežimėliais, šaldytuvais ir televizoriais.

Kaip pasidžiaugė pati būrį vaikų auginanti I.Grubliauskienė, dalintis pamažu jau tampa įprasta: kalėdinis stebuklas gali aplankyti ne tik per Kalėdas.

„Juk kartais susikaupia išaugtų ir nebenešiojamų rūbelių. Juos galima padovanoti ir jie bus toliau dėvimi. Dalintis galime mes visi. Juk ir ta vonelė, vėliau, kai jau vaikutis bus užaugęs, gali būti perduota kitai gausiai šeimai“, – tikino akcijos iniciatorė. 

Šventėje kalbintos mamos, turinčios tris ir daugiau vaikų pasakojo, kad joms svarbi bet kokia pagalba – ypač rūbelių, kuriuos sparčiai augantys vaikai greitai išauga.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius