Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 21

Gedimino prospektą gaivins pakeistomis automobilių eismo sąlygomis

Gedimino prospekte, siekiant įkvėpti gatvei daugiau gyvybės ir atgaivinti verslą, viename iš ruožų keičiamos automobilių eismo sąlygos, teigiama Vilniaus savivaldybės pranešime spaudai.
Gedimino prospektas
Gedimino prospektas / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Nuo Žvėryno tilto iki Jogailos gatvės automobiliu bus galima važiuoti kasdien nuo 6 iki 24 val. Iki šiol darbo dienomis buvo leidžiama važiuoti nuo 4 iki 19 val., o savaitgaliais – nuo 4 iki 10 val.

„Gedimino prospektas turi būti gyvas. Geresnės eismo sąlygos – viena prielaidų gatvei atgaivinti. Įvertinus visų vilniečių, įvairių gyventojų grupių poreikius, akivaizdu, kad Gedimino prospekte iki šiol buvo pernelyg daug ribojimų“, – sako Vilniaus meras Vilius Navickas.

Nauja bus tai, kad šiame ruože nuo 10 iki 11 valandos darbo dienomis automobiliams bus leidžiama sustoti, bet ne stovėti. Šeštadieniais bus leidžiama važiuoti taip pat, kaip ir darbo dienomis – nuo 6 iki 24 val., o sekmadienį eismas bus draudžiamas visą parą.

Ruože nuo Kudirkos aikštės iki Arkikatedros eismo ribojimai išliks tokie, kokie ir buvo iki šiol. Nauji eismo reguliavimo ženklai pastatyti nuo praėjusio penktadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius