-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 22

Gimtadienis su būriu draugų

Šį savaitgalį vakarėlių gerbėjai kviečiami į gimtadienį – jį švenčia garsiojo house muzikos tandemo „RyRalio“ narys Lauris Lee. Šventės vieta – „Pop Star Bar“ – pasirinkta neatsitiktinai, Lauris Lee yra šios vietos muzikinės programos vadovas.
Šeštadienį „Pop Star Bare“ savo gimtadienį švęsiantis Lauris Lee tą vakarą nesėdės sudėjęs rankas.
Šeštadienį „Pop Star Bare“ savo gimtadienį švęsiantis Lauris Lee tą vakarą nesėdės sudėjęs rankas. / T.Voršilos nuotr.

Paklaustas, ką labiausiai norėtų sau pasidovanoti ar gauti dovanų gimtadienio proga, žinomas didžėjus iš pradžių kalbėjo bendrai: „Patys svarbiausi dalykai nėra perkami už pinigus“. Bet vėliau Lauris Lee prisipažino, kad didžiausia jo svajonė – naujausias „Porsche Boxster“ modelio kabrioletas.

Penktadienį Kaunas šoks disco ritmu. Į „Pop Star Bar“ grįžta gruodį pakrikštyta serija „We Love Disco“, kurioje šį kartą svečiuosis du didžėjai iš sostinės. Diskotekai vadovaus TV chuliganas, vienas pirmųjų Lietuvos didžėjų Rimas Šapauskas. Jis žada vienas už kitą juokingesnes disko melodijas.

Gimtadienyje gros būrys artimiausių mano draugų, gerų didžėjų, tad tikiuosi, kad daugelis mano pažįstamų į renginį ateis ne iš mandagumo, – viliasi Lauris Lee.Eterio žvaigždei nenusileis neseniai savo pirmąjį kūrinį „Intergalactic Lover“ pristatęs stilingasis Martin Virgin. Jau greitu metu jis žada išleisti ir savo debiutinį singlą bei pirmąjį vaizdo klipą.

Po disco šokių šeštadienį „Pop Star Bare“ bus visko. Pirmiausia prie durų nutįs Laurio Lee draugų, bičiulių bei gerbėjų eilė su sveikinimais. „Kviečiu visus! Gimtadienyje gros būrys artimiausių mano draugų, gerų didžėjų, tad tikiuosi, kad daugelis mano pažįstamų į renginį ateis ne iš mandagumo“, – juokavo gimtadienį švęsiantis didžėjus.

Iškilmingoje tortų ir žvakučių šventėje nebus raudonų kilimų ar stilingiausių ponių rinkimų. Visa tai pakeis gražiausių dainų kolekcijos, kurias savo kolegai Lauriui dovanos kitas „RyRalio“ narys Karalius, renginių serijos „Dusty Groove“ ir radijo stoties ZIP FM didžėjus Jovani, karščiausių vakarėlių „Mosquito“ vijurkas Rikko El Gato, „Pop Star Bar“ rezidentas Modaco. Net ir švęsdamas savo gimtadienį, Lauris Lee nesėdės rankų sudėjęs. Didžėjus jau nusprendė, kad savo šventinį setą dovanos visoms klubo merginoms.

Vasario 16-osios g. įsikūręs „Pop Star Bar“ penktadienį ir šeštadienį tradiciškai duris atveria nuo 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius