Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 04

Gintaro Einikio namas – jau už 4 milijonus

Iširusiai krepšininko Gintaro Einikio šeimai vis dar nepavyksta rasti naujų šeimininkų prabangiam namui ant jūros kranto. Rimtų pirkėjų niekaip nepriviliojančiame name ką tik atlikta rekonstrukcija ir jo kaina išaugo iki 4 mln. litų.
Gintaro Einikio namas
Gintaro Einikio namas / „Scanpix“ nuotr.

Naujų šeimininkų namui Karklėje ieško tiek pats G.Einikis, tiek jo buvusi žmona Ingrida Einikienė.

Pilna skelbimų

Skelbimus apie parduodamą 263 kv. m namą galima rasti keliose interneto svetainėse, jį parduoti mėgina ir kelios nekilnojamojo turto agentūros. Juose skelbiama kaina skirtinga – 2,6–2,9 mln. Lt. Tiek pat buvo prašoma ir prieš dvejus metus. Skelbime rašoma, kad namas yra 30 arų iš valstybės nuomojame žemės sklype, jame yra penki kambariai, nuo terasos ir balkono atsiveria nuostabus Baltijos jūros vaizdas. Sklypas ribojasi su pušynu.

Vienoje iš agentūrų pasiteiravus, ar namas dar neparduotas, atstovas patikino, kad pirkėjų tebeieškoma, tačiau kaina pasikeitė ir dabar kilstelėjo iki 4 mln. Lt. „Namas buvo iš esmės rekonstruotas, nes buvo susidėvėjęs“, – paaiškino agentūros atstovas. Paklaustas, ar realu už tokią kainą parduoti namą, pašnekovas teigė, kad viskas įmanoma, nors iš pirmo žvilgsnio kaina iš tiesų didelė, tačiau ant jūros kranto pastatytus namus galima suskaičiuoti ant pirštų.

Domisi tik virtualiai

„15min“ žiniomis, namu nelabai domimasi. Agentūrų atstovai kol kas rado vos vieną kitą susidomėjusįjį, kuris per šį laiką būtų norėjęs apžiūrėti namą. Be to, nebaigti tvarkyti visi reikiami namo dokumentai.

Kitų agentūrų atstovai teigė, kad pagal lankomumo statistiką šis namas yra vienas populiariausių, tačiau rimtų smalsuolių nėra buvę. Kelerius metus namą parduoti bandančios agentūros neslėpė – kaina didelė, tačiau puikus vaizdas per langą kainuoja daug.

Šį namą sutuoktiniai nusprendė parduoti, kai nesusiklostė jų bendras gyvenimas. Po skyrybų bendrą turtą teismas padalijo perpus. G.Einikiui liko namas Karklėje. Vyras buvusiai sutuoktinei įsipareigojo sumokėti 2 mln. Lt kompensaciją, tačiau to nepadarė ir namas perėjo buvusios žmonos žinion. Namą pardavus brangiau nei sutuoktinei priklauso kompensacijos, dalis lėšų atitektų ir G.Einikiui.

2008 m. vasarą namą bandyta parduoti iš varžytinių, tačiau namu, kurio pradinė kaina tuomet siekė 3,8 mln. Lt, nesusidomėjo nė vienas pirkėjas.

15min nuotr./Miegamasis priea rekonstrukciją.
15min nuotr./Miegamasis prieš rekonstrukciją.
15min nuotr./Vonia priea rekonstrukciją.
15min nuotr./Vonia prieš rekonstrukciją.
15min nuotr./Priea rekonstrukciją už namą buvo praaoma 2,6-2,9 mln.litų.

15min nuotr./Prieš rekonstrukciją už namą buvo prašoma 2,6-2,9 mln.litų.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius