Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 22

Gitanas Nausėda: naujasis energetikos ministras Rokas Masiulis įrodė, kad turi stuburą

SEB banko prezidento patarėjas Gitanas Nausėda palankiai vertina naująjį energetikos ministrą Roką Masiulį. Pasak ekonomisto, tai kompetentingas specialistas, parodęs, kad turi stuburą ir gali apginti savo projektus.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Gerai vertinu. Negaliu pasakyti, kad asmeniškai draugauju, bet esame daug kartų susitikę įvairiuose renginiuose. Man tikrai daro įspūdį ir žmogaus kompetencija, ir padorumas, ir vadybiniai gebėjimai. Taip kad, tiesą sakant, jeigu buvo įvardinta, kad čia yra netikėtumas, sakyčiau, kad tai malonus netikėtumas toje situacijoje, kuri buvo susiklosčiusi. Tiesą sakant, truputį gal ir su nerimu dairėmės, ar nebus kokių nors egzotiškų kandidatūrų“, – BNS sakė G.Nausėda.

Jo teigimu, R.Masiulis pademonstravo savo tvirtumą, kai buvo puolamas dėl suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalo projekto.

Jis pademonstravo, kad gali apginti savo poziciją ir nuosekliai vykdyti tuos darbus, kurie jam buvo patikėti. Kokie bus jo prioritetai, kol kas sunku pasakyti. 

„Tai, kad jisai turi stuburą, mes galėjome įsitikinti per peripetijas, kuomet jis buvo labai puolamas, ypatingai kai kurių Seimo narių.

Jis pademonstravo, kad gali apginti savo poziciją ir nuosekliai vykdyti tuos darbus, kurie jam buvo patikėti. Kokie bus jo prioritetai, kol kas sunku pasakyti. Manau, kad jis juos netrukus sudėlios ir pateiks visuomenei.

Turbūt natūralu, kad tai pirmiausiai susiję su jo buvusiu darbu, kadangi tai yra didžiausia aktualija arba svarbiausias projektas, kuris netrukus bus baigtas įgyvendinti ir, natūralu, atkreips visos visuomenės dėmesį. Tikriausiai daugiausiai laiko praeis skiriant būtent tam“, – BNS sakė G.Nausėda.

Jo teigimu, dėl kitų energetikos projektų, tarp kurių yra Visagino atominė elektrinė, būtų per anksti samprotauti.

„Aš jo asmeninės pozicijos nežinau, ar jis ją turi suformulavęs sau, bet, be abejo, reikės atsižvelgti ir į tuos ribojančius veiksnius, kurie yra susiklostę aplink šį projektą“, – BNS sakė SEB banko prezidento patarėjas.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė energetikos ministru R.Masiulį paskyrė pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius