2009 04 12

Goda Sabutytė pasipuošė rekordine suknele iš margučių (nuotraukos)

Šv. Velykų išvakarėse žymaus floristo Modesto Vasiliausko ir grupės „69 danguje“ narės Godos Sabutytės duetas kauniečiams padovanojo dar vieną netikėtą rekordą.
Goda Sabutytė su suknele iš kiaušinių
Goda Sabutytė su suknele iš kiaušinių / Tomo Grigalevičiaus/15min.lt nuotr.

Daugybės Lietuvos rekordų autorius dizaineris M.Vasiliauskas vėlų šeštadienio vakarą Kauno restorane „Legenda“ savo rankomis sukurpė dar vieną analogų neturinti kūrinį. Kaunietis, panaudojęs 520 margučių ir kelis šimtus įvairiausių gėlių žiedų, sukūrė patekti į Lietuvos rekordų knygą pretenduojančią suknelę. Floristas prisipažino, jog sunkiausia kūrybinio proceso dalis buvo išpūsti visus kiaušinius.

„Jei to nebūčiau padaręs, Goda ant manęs labai pyktų, nes suknelės svoris būtų bent 10 kartų didesnis, – teigė M.Vasiliauskas, spėjęs, jog jo iš tuščiavidurių margučių pagaminta suknelė galėtų sverti apie 20 kilogramų. – Viskas ant Godos laikosi dėl metalinio, kalvio padaryto karkaso, kuris pritvirtintas prie liemens. Ant jo dar yra žalia floristinė kempinė, į kurią kaišiojau gėles ir šakeles“.

Ilgiau nei valandą ant restorano „Legenda“ scenos kantriai stovėjusi G.Sabutytė, laukusi, kol savo darbą atliks rekordo siekęs floristas, neslėpė, jog su šia suknele dainuoti ar šokti žiūrovams būtų pakankamai sudėtinga.

„Koncerte ją vilkėdama galėčiau pasirodyti, nes tai tikrai verta dėmesio suknelė. Tik būtų labai sudėtinga, nes ji yra pakankamai sunki, – kalbėjo dainininkė, kurią į restoraną atlydėjo jos mylimasis, krepšininkas Rolandas Alijevas. – Aš dažnai leidžiuosi į visokias avantiūras. Ne pirmą kartą mes dirbame su Modestu, esame pristatę gintarinę suknelę. Dėl šio pasiūlymo ilgai negalvojau, nes vis dėl to Velykos – graži šventė, kuri suburia šeimas“.

Anot M. Vasiliausko, jo sukurtos suknelės savikaina, neskaičiuojant kelių žmonių darbo, tikrai viršytų 2 tūkst. Lt. Brangiausiai floristui kainavo daugiau nei 500 kiaušinių bei 100 rožių, kurių kiekviena buvo pirkta po 7 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius