-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 01 19 /15:30

Gretos Kildišienės automobilio skandale linksniuota jos motina atsidūrė ligoninėje

„Valstietės“ Gretos Kildišienės mama Vladislava Mikalauskienė, pastarosiomis dienomis viešai minėta politikės automobilio lizingo skandale, patyrė sveikatos sutrikimų.
Greta Kildišienė
Greta Kildišienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija išplatino kreipimąsi, kuriame nurodo, kad „Seimo narės Gretos Kildišienės mama, neatlaikiusi per didelio susidomėjimo jos ir jos dukros asmeniu ir šiandien vykusio veržimosi į jų privačią erdvę Panevėžyje, buvo paguldyta į ligoninę.“

Frakcijos pranešime taip pat teigiama, kad yra dokumentai, kurie pagrindžia Seimo narės Gretos Kildišienės mamos pajamas, kurios nėra susijusios su pajamomis gautomis iš darbo santykių. 15min jau rašė, kad Gretos Kildišienės mama dukrai visureigį planavo nupirkti už 47 tūkst. eurų.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderio Seimo Kultūros komiteto pirmininko Ramūno Karbauskio valdomo „Agrokoncerno“ atstovai 15min parodė nuasmenintus dokumentus, kuriuose matyti SEB banke daryti pervedimai, taip pat aiškiai įvardinta sutarties suma ir kitos sąlygos. Šią sutartį bendrovė sudarė su parlamentarės, R.Karbauskio pavaduotojos partijoje ir komitete G.Kildišienės motina V.Mikalauskiene. Jai buvo išnuomotas prabangus visureigis „Range Rover“, kuriuo iki šiol važinėjosi G.Kildišienė.

Frakcija žada, kad Seimo narė Greta Kildišienė, sulaukusi Valstybinės mokesčio inspekcijos patikrinimo išvadų, asmeniškai pakomentuos susiklosčiusią situaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius