Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 01

Gripo epidemija: vieni serga, kiti drąsiai pramogauja

Gripo epidemija apima vis didesnę Lietuvos dalį.
Filmo „Juodoji gulbė“ plakatas
Filmo „Juodoji gulbė“ plakatas / Organizatorių nuotr.

Visos naujienos apie GRIPĄ vienoje vietoje.

Tačiau prekybininkai tokio pirkėjų stygiaus, koks dėl tos pačios priežasties buvo pernai, nejaučia. Pramogų organizatoriai apskritai trina rankas: kol vieni serga, kiti leidžia pinigus ilsėdamiesi, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Sausio 28-ąją norėjau pakliūti į filmo „Juodoji gulbė” premjerą „Forum Cinemas”. Bilietus vakariniam seansui užsisakiau ryte. Laimė, kad susiprotėjau tai padaryti, nes likus porai valandų iki seanso nebuvo ne tik bilietų į „Juodąją gulbę“ – bilietai buvo iššluoti ir į visus kitus tą vakarą vykusius kino seansus“, – pasakojo Vilniaus „Akropolyje” esančiame kino teatre penktadienio vakarą praleidusi studentė Agnė.

Kaunas, Klaipėda, Šiauliai. Tai didžiausi miestai, kuriuose jau paskelbta gripo epidemija. Sergamumas gripu yra didelis ir Vilniuje.

Atrodytų, kino teatras – vieta, kurioje plisti gripo virusams yra palankiausios sąlygos. Sirguliuojančio žmogaus čiaudulys ar kosulys esantiems greta itin pavojingas.

„Praėjusį savaitgalį vos ne visą teko praleisti Vilniaus „Forum Cinemas“. Keista, bet čiaudinčių, kosinčių ar apsimuturiavusių kaklą žmonių neteko sutikti“, – tikino „Forum Cinemas” rinkodaros vadovas Dainius Beržinis.

Savaitgalį visuose šalies „Forum Cinemas“ kino teatruose apsilankė 36 tūkst. žiūrovų – maždaug 10 tūkst. daugiau nei ankstesniais savaitgaliais.

Nepaisydami šmižinėjančio gripo, tėvai su vaikais kino teatrų nevengia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius