-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 29

Grybauskaitė mažins etatų skaičių prezidentūroje (nuotraukos)

Penktadienį Dalia Grybauskaitė pirmą kartą po išrinkimo susitiko su kadenciją baigiančiu prezidentu Valdu Adamkumi. Abu šalies vadovai aptarė tolesnius darbus bei tarėsi, kaip sklandžiai perduoti senosios administracijos funcijas naujajai.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po susitikimo V.Adamkus teigė, kad tiek jis, tiek D.Grybauskaitė daugiau ar mažiau sutarė dėl kitų artimiausių žingsnių. „Įvertinome bendrą padėtį, kiek tai susiję su vidaus socialiniais reikalais, įvertinome ir peržiūrėjome iki šiol nueitą užsienio politikos kelią bei aptarėme tolesnį veikimą abiejų štabų, besiruošiančių vieni kitiems perduoti pareigas“, – žurnalistams pranešė V.Adamkus.

D.Grybauskaitė pakartojo ateityje ketinanti  mažinti administracijoje dirbsiančių žmonių skaičių.  „Yra atliktas auditas, remsiuosi jo išvadomis, norėčiau ir pataupyti, galbūt matyti ir etatų peržiūrėjimą ar jų mažinimą. Norėčiau, kad naujoji prezidentūra būtų kiek mažesnė, judri, efektyviai dirbanti“, – kalbėjo naujai išrinkta prezidentė.

Abu prezidentai sutarė dėl savo atstovų, kurie bendraus tarpusavyje žemesniu lygiu derindami abiejų komandų veiklą – D.Grybauskaitei atstovaus Jovita Pranevičiūtė, per rinkimus dirbusi jos štabe, o V.Adamkui – jo patarėjas Ramūnas Vilpišauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius