Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 15

Gyventojai piktinasi šiukšlių vežėjų elgesiu

Kauno rajono valdžia kreipėsi į gyventojų atliekas išgabenančios bendrovės vadovus, prašydama tinkamai informuoti juos, kai pasikeičia šiukšlių išvežimo tvarkaraščiai.
iuo metu, kol miestas nesuskirstytas teritorijomis, skirtingų šiukšles išvežančių įmonių konteineriai stovi vienas šalia kito, todėl tvarkos aplink juos trūksta.
Atliekų konteineriai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Rajono savivaldybės Ekologo skyriaus specialistai gavo pranešimų, kad bendrovė „Kauno švara“ iš anksto neįspėjusi keičia komunalinių atliekų išvežimo tvarkaraštį. Gyventojai piktinasi, kad netikėti pasikeitimai ir nežinomas šiukšlių išvežimo tvarkaraštis jiems kelia daug nepatogumų.

Pagal iki šiol galiojantį Kauno rajono savivaldybės tarybos sprendimą konteinerių tuštinimo tvarkaraštį atliekų tvarkytojai privalo suderinti su seniūnu ir savivaldybės Ekologo skyriumi.Jo darbuotojai apie pasikeitusį tvarkaraštį sužinojo tik iš gyventojų.

Reaguodama į gyventojų skundus, Kauno rajono savivaldybės administracija kreipėsi į „Kauno švaros“ vadovus. Jie prašomi iš anksto pranešti gyventojams apie pakeitimus ir tik tada konteinerius tuštinti pagal naujai nustatytą tvarkaraštį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius