Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 03

Į Kauną atvyksta vienas garsiausių Didžiosios Britanijos viskio žinovų

Penktadienį Kaune lankytojams duris atveria vienintelis Lietuvoje viskio baras. Kauno senamiestyje (Kurpių g. 29) įsikūrusio baro atidarymo šventėje penktadienį vakare dalyvaus garsus Jungtinės Karalystės viskio žinovas Neilas Ridley.
Neilas Ridley
Neilas Ridley / Baro archyvo nuotr.

Vienintelio Lietuvoje viskio baro atidarymo proga  į barą vesti degustacijos atvyksta Neilas Ridley. Viskio žinovas ir mėgėjas, Jungtinėje Karalystėje žinomas kaip šmaikščių viskio prezentacijų vedėjas, „Whisky Magazine” žurnalistas ir internetinio blogo “caskstrength.net” autorius.

„Labai džiaugu, kad į atidarymo šventę pavyko pasikviesti tokį garbingą ir labai užimtą žmogų. Dar labiau džiugu, jog pamatęs mūsų lankytojams siūlomų viskių sąrašą Neilas Ridley buvo maloniai nustebęs ir negailėjo komplimentų. Pasak jo, nedaugelis Britanijos barų gali pasigirti tokiu plačiu viskių iš viso pasaulio pasirinkimu” – pasakojo baro atstovai.

Renginio metu Neil Ridley supažindins lankytojus su viskio istorija bei gamybos technologijomis, pristatys penkias viskio rūšis bei pasakos apie viskio derinimą su maistu.
Baro, pavadinto „W 1640”, savininkai ketina ženkliai prisidėti prie viskio kultūros plėtotės Kaune ir visoje Lietuvoje. Sudarytas atskiras viskio meniu, planuojamos degustacijos, prezentacijos bei pasakojimai apie gėrimo istoriją ir skonį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius