Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 03

Į Kauną kviečia žemės ūkio paroda

Ketvirtadienį Lietuvos žemės ūkio universitete ir jo prieigose prasidėjo tris dienas vyksianti tradicinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2009“. .
Parodos dalyviai pakvietė žemės ūkio technikos gamintojų atstovus iš Vokietijos, Suomijos, Prancūzijos, Italijos, Danijos, Brazilijos.
Parodos dalyviai pakvietė žemės ūkio technikos gamintojų atstovus iš Vokietijos, Suomijos, Prancūzijos, Italijos, Danijos, Brazilijos. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Renginio organizatoriai vakar spėjo, kad vakar, per pirmąją dieną parodoje galėjo apsilankyti rekordinis skaičius žmonių. Apie tai bylojo ir kelis kilometrus iki parodos vietos nutįsusios automobilių eilės bei transporto spūstys.

„Greičiausiai prekybos centruose pabrangę vaisiai ir daržovė žmones verčia vėl viską augintis patiems. Be to, savomis rankomis išaugintas derlius sveikesnis“, – apie itin didelį parodos lankytojų skaičių kalbėjo ne vienerius metus vaiskrūmiais prekiaujanti Stanislava.

Į keturioliktąją pavasarinę parodą atvyko ir svečių iš sostinės: ministras pirmininkas Andrius Kubilius, žemės ūkio ministras Kazimieras Starkevičius. „Ši paroda – ūkininkams ir išbandymas, ir pasirinkimas. Čia atvykę jie gali tiek pardavinėti savo produkciją, tiek pasižiūrėti, ko dar trūksta savame ūkyje ir įsigyt“, – pasakojo parodoje apsilankęs K.Starkevičius.

Parodos ekspozicijoms, smulkiesiems eksponatams bei maitinimo ir rekreacijos reikmėms skirtas bendras plotas šiemet užima 19,5 ha. Parodoje dalyvauja daugiau kaip 200 kompanijų ir apie 300 smulkiųjų gamintojų bei pardavėjų.

Visų renginių, vykstančių balandžio 2-4 dienomis Lietuvos žemės ūkio universitete, lankymas nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius