-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 30

Į kino teatrą – su fotoaparatu

Į prancūzų kino festivalį „Žiemos ekranai“ ateinantys kauniečiai kviečiami įamžinti kino teatrą „Romuva“. Jame iki sekmadienio kauniečiai gali išvysti festivalio filmus.
Kino teatras „Romuva“
Kino teatras „Romuva“ / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Nufotografuoti tarpukarį menantį statinį laikinosios gyventojus pakvietė renginį Kaune organizuojanti viešoji įstaiga „Visos mūzos“.

„Romuvos“ kino teatras kartu su festivaliu „Žiemos ekranai“ keletui dienų atveria duris žiūrovams, tačiau nežinia, ar ateityje dar bus galimybė tą padaryti. Kino teatro likimas jau kurį laiką priklauso nuo miesto valdžios. Mes kviečiame kiekvieną kino žiūrovą atrasti savo asmeninį santykį su „Romuva“. Tai kino teatras, kuriame filmus žiūrėjo ne viena kauniečių karta“, – sakė VšĮ „Visos mūzos“ direktorė Ilona Jurkonytė.

Nuotraukų kūrėjams suteikiama visiška laisvė, tačiau tikimasi, kad jų fotografijose matysis ne tik gerai atpažįstamo pastato fasado atvaizdai, bet bus ir fotografijų, kuriose užfiksuotas kino teatro gyvybės pulsavimas. Tai gali būti ir žiūrovai, kino mechaniko darbas, bilietų kasa ir kt.

Įdomiausios nuotraukos pirmiausia bus publikuojamos internete – svetainėje kinoklubas.lt. Vėliau žadama surengti parodą ne tik virtualioje erdvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius