Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 10

Į Kulautuvą laivas plauks tik sekmadieniais

Nuo šiol iki navigacijos sezono pabaigos laivas į Kulautuvą plauks tik sekmadieniais. Kaip ir anksčiau kelionė prasidės 12 val. nuo prieplaukos, esančios prie Vytauto bažnyčios.
Į Kulautuvą sekmadieniais plaukiojęs laivas nuolat pilnas keleivių
Į Kulautuvą sekmadieniais plaukiojęs laivas nuolat pilnas keleivių / Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Temos: 2 Laivas Kulautuva

Bilieto kaina į abi puses suaugusiems – 10 litų, vaikams – 5 Lt. Bilietai parduodami sekmadieniais, nuo 10 valandos, Vidaus vandens kelių direkcijos automobilyje. Atvykusius į Kulautuvą pasitiks gidas, norintiems susipažinti su miesteliu papasakos jo istoriją, parodys įdomiausias vietas.

Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas gegužės 28 dieną pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl maršruto laivu Nemuno upe Kaunas–Zapyškis–Kulautuva–Kaunas. Sutartimi savivaldybės įsipareigojo pasinaudodamos bendra patirtimi, finansiniais pajėgumais ir įgūdžiais vystyti vandens turizmą Nemuno upe savo savivaldybių teritorijose. Pirmoji kelionė minėtu maršrutu įvyko gegužės 30 dieną.

Jau pirmoji kelionė laivu maršrutu ,,Kaunas–Zapyškis–Kulautuva–Kaunas“ pranoko organizatorių lūkesčius – papramogauti ant vandens ir apsilankyti garsiame prieškario kurorte panoro 130 žmonių. Pirmajam reisui susirinko itin gausus būrys, nemažai jų liko už borto. Be didesnio komforto tikslą pasiekė ir laimingieji – laivas pritaikytas maždaug šimtui keleivių.

Laikui einant pramogos populiarumas nemažėjo, sekmadieniais laivas nesutalpindavo visų norinčių plaukti į garsųjį tarpukario kurortą, todėl liepos pabaigoje bei rugpjūčio pradžioje reisas buvo organizuotas ir šeštadieniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius