Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 13

Į pajūrį viliojama keliauti traukiniais

Vasarą poilsiautojai į pajūrį viliojami keliauti traukiniais pigiau.
Lietuvos geležinkeliai
Lietuvos geležinkeliai / "15min" nuotr.

Keleiviams siūloma važiuoti link jūros tris kartus per dieną.

Dar birželio pabaigoje bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ Keleivių vežimo direkcija ir Kretingos autobusų parkas pasirašė sutartį dėl bendradarbiavimo teikiant keleivių vežimo paslaugas maršrutu Vilnius – Palanga. Tris kartus per dieną traukiniai su poilsiautojais vyksta į Kretingą, o ten pasitinkantis autobusas veža keleivius į Palangą. Tokiu maršrutu pajūrį iš Vilniaus galima pasiekti kišenėje turint 50 Lt. Už kelionę traukiniu teks mokėti 46 Lt, o už autobuso bilietą - 3,10 Lt. Be to, minėtai traukinio kainai taikomos visos lengvatos ir 30 proc. nuolaida jaunimui.

Traukinys iki Kretingos nuvyksta per keturias valandas.

Taip pat jau septintus metus iš eilės tęsiama „Lietuvos geležinkelių“ akcija „Ei, jaunime, nežiopsok – traukiniais pigiau važiuok!” Nuo liepos 8 d. iki rugpjūčio 31 d. jaunimui nuo 10 iki 26 metų amžiaus vienkartinis kelionės bilietas važiuoti 2 ir 3 klasės vietiniais traukiniais kasdien, o maršrutu Vilnius-Klaipėda-Vilnius – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, kainuoja 30 proc. mažiau.

„Lietuvos geležinkeliai“ Keleivių vežimo direkcija kartu su Neries regioninio parko direkcija pasirašė sutartį dėl bendradarbiavimo siekiant populiarinti geležinkelių transportą ir Neries regioninį parką. Todėl dviratininkai iš Vilniaus į Lazdėnų stotelę, kuri jungia geležinkelius ir parką, gali dviračius gabenti tik už 1 Lt. Siekiant populiarinti aplinkai draugiškas transporto priemones svarstoma galimybė mažinti kainas dviračių gabenimui visuose Lietuvos geležinkelių maršrutuose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius