Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 20

Į Seimą neperrinkti socialdemokratai pasigenda partijos pagalbos

Po Seimo rinkimų į parlamentą nepatekę buvę Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos nariai iki šiol sunkiai ieškosi darbo, rašo „Lietuvos žinios“.
Birutė Vėsaitė
Birutė Vėsaitė / Viganto Ovadnevo / 15min nuotr.

Buvusi ūkio ministrė, ankstesnės kadencijos Seimo LSDP frakcijos narė Birutė Vėsaitė neslėpė, kad dabartinė situacija jai nėra lengva.

„Jokių konkrečių darbo pasiūlymų neturiu. Kai tiek metų buvau aktyvioje veikloje, tokia atsiradusi tuštuma kartais tikrai labai žeidžia. Prašiau partijos pagalbos. Bet, deja, tikrai nebuvo pagalbos ir paramos. Ir jokių pasiūlymų“, – sakė politikė.

Nusivylimas, kalbant apie ateitį, girdėti ir ankstesnėje kadencijoje Seimo Socialinių reikalų ir darbo komitetui vadovavusios Kristinos Miškinienės balse: „Partijos vadovybės žodžių, kad man padės, būta. Bet kol kas tai – tik žodžiai. Kai kurie buvę kolegos iš dabartinės Seimo frakcijos kartais paskambina. Žinote, situacija tikrai daugiau nei graudi. Mano sūnus sako: jeigu su savo patirtimi nesi niekam reikalinga, tai apie ką kalbame?“.

Darbo kol kas neturi ir buvęs Seimo Antikorupcijos komisijos narys Eduardas Šablinskas. Jis irgi apgailestavo, kad buvo pamirštas po rinkimų dalijantis postus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius