Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 11

Į Vilnių traukiniu vykstantys kauniečiai automobilius gali statyti pigiau

Geležinkelio stoties kasose kartu su terminuotais traukinių bilietais kauniečiai jau gali įsigyti ir automobilių stovėjimo leidimus.
Traukinys
Traukinys / Kaunas.lt nuotr.

Vilniuje dirbantys ir kas rytą į sostinę traukiniu važiuojantys kauniečiai turi galimybę už nedidelį mokestį savo automobilius statyti prie Geležinkelio stoties esančioje aikštelėje. Mėnesinis leidimas vienam automobiliui kainuoja 45 litus. Automobilio stovėjimas neturintiems leidimo aplinkinėse teritorijose kainuoja nuo 1 iki 2 litų už valandą, praneša Kauno savivaldybė.

„Gyventojams, turintiems terminuotus mėnesinius traukinio bilietus maršrutu Kaunas–Vilnius, suteikiamos sąlygos išsipirkti leidimą automobilio stovėjimui tam skirtoje aikštelėje. Geležinkelio stotyje pirkdami bilietus kauniečiai gali įsigyti ir leidimus statyti automobilius", – teigė l.e.p.  „Automobilių stovėjimo aikštelių“ direktorius Saulius Staškūnas.

„Automobilių stovėjimo aikštelės“ dėl stovėjimo bilietų platinimo Geležinkelio stoties kasose pasirašė sutartį su bendrove „Lietuvos geležinkeliai“. Miesto valdžia tikina, kad tokiu būdu bus prisidedama prie dvimiesčio idėjos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius