Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 05

Ignalinoje atidarytas pirmasis Lietuvoje „NOKIA sniego parkas“

Šią savaitę Lietuvos žiemos sporto centre Ignalinoje atidarytas pirmasis Lietuvoje sniego parkas – „NOKIA sniego parkas“. Tai bus vienas pažangiausių žiemos sporto parkų Baltijos šalyse, kuriame savo įgūdžius galės tobulinti ir pradedantieji, ir pažengusieji snieglentininkai bei slidininkai.
Ignalinoje vyko Vilmanto Gineito atminimo taurės slidinėjimo varžybos.
Slidinėjimas Ignalinoje / Lietuvos nacionalinė slidinėjimo asociacija

 „Tikimės, kad “NOKIA sniego parkas„ taps Lietuvos žiemos sportininkų talentų kalve. Čia įrengti aukščiausios klasės tramplinai ir slidinėjimo dėžės, nuolat darbuosis profesionalūs treneriai, esame numatę formuoti vaikų grupes. Tai padės didinti Lietuvos žiemos sportininkų profesionalumą, jų akrobatinius sugebėjimus, atrasti ir auginti naujus talentus, – sakė Lietuvos nacionalinės slidinėjimo asociacijos prezidentas Remigijus Arlauskas. – Esame dėkingi kompanijai “Nokia„, kuri parėmė šio projekto įgyvendinimą“.

Pasak „Nokia“ rinkodaros vadovės Lietuvai ir Latvijai Raivaros Šemetulskytės, bendrovė siekia kurti naujas galimybes visuomenei ne tik plėtodama pažangias mobiliąsias technologijas, bet ir remdama projektus, kurie skatina jaunimo tobulėjimą, aktyvų, sveikesnį laisvalaikį gamtoje. „Tikimės, kad “NOKIA sniego parku„ mėgausis tiek profesionalumo siekiantys sportininkai, tiek žiemos sporto entuziastai. Parkas įkurtas nuostabiame gamtos kampelyje, todėl skatiname ne tik sportuoti, bet ir įvertinti Lietuvos gamtos grožį“,– sakė R. Šemetulskytė.

Naujuoju projektu ypač patenkinti Lietuvos ekstremalaus sporto atstovai. „Pagaliau snieglentininkai turės kokybišką erdvę tobulinti savo įgūdžius, praktikuoti akrobatinius triukus, – džiaugėsi ekstremalaus sporto klubo “Xclub„ vadovas Mantas Paulauskas. – “NOKIA sniego parke„ įrengtas inventorius yra pasaulinio lygio, atitinka tai, ką galima rasti Prancūzijos, Italijos ar kituose žiemos kurortuose. Manau, kad tai bus ta vieta, kurioje formuosis didelė ir vieninga Lietuvos snieglentininkų bendruomenė“. Pagaliau snieglentininkai turės kokybišką erdvę tobulinti savo įgūdžius, praktikuoti akrobatinius triukus.

Nors „NOKIA sniego parkas“ įrengtas vos prieš porą dienų, o oficialus jo atidarymas vyks tik šį sekmadienį, parkas jau pirmosiomis dienomis sulaukė lankytojų antplūdžio. „Naująja trasa jau prašliuožė patyrę snieglentininkai, jų įvertinimai – puikūs, – pasakojo Lietuvos žiemos sporto direktorius Bronislavas Cicėnas – Džiaugiamės turėdami “NOKIA sniego parką„ ir užtikriname, kad čia įrengtomis čiuožimo dėžėmis ir tramplinais sportininkai galės naudotis tiek, kiek leis oro sąlygos. Kitą žiemą jis taip pat atgims, ir gal netgi dar labiau išsiplėtęs ir patobulintas nei šiandien“.

Oficialus „NOKIA sniego parko“ atidarymas įvyks šį sekmadienį, vasario 6–ąją, nuo 13 val. iki 16 valandos. Atidarymo šventės metu vyks atviros snieglentininkų varžybos, kuriose galės dalyvauti visi norintys. Dalyviai bus filmuojami „Nokia N8“ išmaniaisiais telefonais, kurie vaizdą fiksuoja HD kokybe. Geriausių akrobatinių triukų meistrai bus apdovanoti „Nokia“ kompanijos įsteigtais prizais.
Praplėtus pagrindinę Lietuvos žiemos sporto centro slidinėjimo trasą „NOKIA sniego parką“ sumontavo Latvijos bendrovė „Baltic Snow Park Agency“.

„NOKIA sniego parkas“ papildomai nekainuos – žiemos sporto centro lankytojai juo galės naudotis nemokamai įsigiję įprastą bilietą už keltuvus ir trasą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius