Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 24

Įmonės savininkas įtariamas platinęs narkotikus (video)

Vienos individualios įmonės savininkas Klaipėdoje užsidirbti bandė ir pardavinėdamas narkotikus.
Klaipėdoje išaiškinti narkotikų platintojai.
Klaipėdoje išaiškinti narkotikų platintojai. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro ir nusikaltimų tyrimo biuro Nepilnamečių nusikalstamumo kontrolės skyriaus pareigūnai sulaikė 2 asmenis, kurie, įtariama, neteisėtai disponavo narkotinėmis medžiagomis, turėdami tikslą jas platinti.

Vasarį policijos pareigūnai sulaikė 1988 metais gimusį nedirbantį, neteistą, Klaipėdos miesto gyventoją I.S. Pas jį pareigūnai rado ir paėmė narkotinių medžiagų – kanapių ir jų dalių (apie 22 g).

Įtarta, kad narkotines medžiagas sulaikytajam galėjo parduoti 1983 metais gimęs neteistas individualios įmonės savininkas, klaipėdietis D.P.

Tą pačią dieną D.P. sulaikytas. Atlikę kratą jo bute, pareigūnai rado 29 tabletes su psichotropine medžiaga bromazepamu ir apie 176 g kanapių bei jų dalių.

D.P. suimtas, o I.S. skirtos švelnesnės kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti Lietuvos įstatymai numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

 

VIDEO: Klaipėdoje sulaikyti 2 "žolės" platintojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius