Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 03

„InfoMenas“ vėl kviečia kurti iš elektronikos atliekų (nuotraukos)

Kauno technologijos universiteto (KTU) Informatikos fakulteto studentų atstovybė „InfoSA“ antrą kartą kviečia kauniečius į draugišką gamtai akciją „InfoMenas“. Kūrybinėse dirbtuvėse visi norintys galės iš nebenaudojamų kompiuterių dalių ar kitos elektronikos sukurti kokį nors meno kūrinį.
Skorpionas
Skorpionas / Akcijos rengėjų nuotr.

Pasak organizatorių, pirmosios kūrybinės dirbtuvės nepaliko abejonių: tikrai yra studentų, kurie rūpinasi gamta. Jų sukurtus kūrinius galima pamatyti KTU Elektronikos rūmuose: žmogaus ūgio robotas kviečia užeiti, paspausti ranką ir sudalyvauti akcijoje su savo kūrybinėm idėjom arba tiesiog sekti naujienas ir vaizdus iš jau įvykusių renginių internetinėje svetainėje www.istrink.lt.

Kiti eksponatai saugiai laikomi studentų atstovybėje „InfoSA“: tai – karštų gėrimų aušintuvas, naktinis laikrodis, papuošalai, DJ grotuvas, skorpionas iš laidų. Prisiminę šių metų
„InfoMeno“ tikslą – gamtą susieti su sena elektronika – dalyviai pagamino keletą futuristinių kompozicijų su gėlėmis: monstera, auganti iš kompiuterio monitoriaus, vaškuolė, patalpinta į trukdžių ekrano groteles ir apšviesta įvairių spalvų neono šviesomis.

Antrosiose kūrybinėse dirbtuvėse, kurios vyks kovo 4 dieną, ketvirtadienį, nuo 15 val., KTU, Studentų g. 61-121, vėl laukiami ne tik studentai. Neturintys nereikalingų elektronikos prietaisų ir kompiuterių, bet norintys kurti, kviečiami ateiti – medžiagų kūrybai projekto organizatoriai turi su kaupu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius