Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 14

Irena Degutienė: Šv. Valentino diena primena vyro ir moters santuokos ir jos pagrindu sukurtos šeimos svarbą

Seimo pirmininkė Irena Degutienė sako, kad Šventojo Valentino diena primena vyro ir moters santuokos ir jos pagrindu sukurtos šeimos svarbą.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Šiandien turbūt daugelis žmonių dieną pradėjo nuo bučinio mylimiausiam žmogui, mielo ir šilto žodžio jam ar jai. Noriu pabrėžti, kad Šv. Valentino diena – tai tikra vyro ir moters santuokos, jos pagrindu sukurtos šeimos šventė“, – sako I.Degutienė.

Seimo pirmininkė primena, kad šventasis Valentinas, kurio diena šiandien yra minima, neliepdavo pas jį atėjusiems jaunuoliams eiti ir gyventi taip, kaip sugalvojo, bet juos sutuokdavo Dievo akivaizdoje ir palydėdavo į šeimyninį gyvenimą.

„Juk šventasis Valentinas pas jį atėjusiems įsimylėjusiems jaunuoliui ir merginai nesakydavo: jus sieja pastovūs emocinio prieraišumo, tarpusavio supratimo, atsakomybės, pagarbos, bendro vaikų auklėjimo ir panašūs ryšiai, todėl eikite ir gyvenkite. Jis jiems suteikdavo santuokos sakramentą ir palydėdavo į šeimyninį gyvenimą, kuris yra grindžiamas santuoka tarp vyro ir moters“, – sako I.Degutienė.

Šiandien vakare Seimo pirmininkė dalyvaus Kaune vyksiančiame renginyje „Valentino diena kitaip. Meilė kuria šeimą“ ir klausysis šiai šventei skirto koncerto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius