-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 04 06

Iš Kauno oro uosto į miesto centrą veš specialus autobusas

Nuo balandžio 8 d. iš Kauno oro uosto pajudės pirmasis „ShuttleBUS LT Kaunas“ ekspreso autobusas. Tikimasi, kad ši paslauga padės keleiviams greičiau pasiekti kelionės tikslą, o taip pat pagerins Kauno miesto turizmo infrastruktūrą.
Oro uoste
Oro uoste / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„ShuttleBUS LT Kaunas“ autobuso maršrutas tęsiasi nuo tarptautinio Kauno oro uosto iki miesto centre esančių viešbučių, o nuo jų – iki oro uosto.

Paslaugą teiks trys partneriai: UAB „Kautra“, tarptautinis Kauno oro uostas ir prekybos miesteliis „Urmas“. Autobuso maršrutas buvo sukurtas pastebėjus, kad vienas aktualiausių klausimų atvykstantiems į Kauną keliautojams yra transportas. „ShuttleBUS“ pagerins oro uosto keleivių susisiekimą ir su kitais Lietuvos miestais, nes važiuos ir pro Kauno autobusų stotį.

„Specialaus autobuso maršruto grafikas pritaikytas prie lėktuvų skrydžių tvarkaraščio, todėl tiek atvykstantiems, tiek išvykstantiems keliautojams nebereikės papildomai sukti galvos, kaip iš oro uosto nuvykti į viešbutį ar miesto centrą, o iš ten pasiekti oro uostą“, – teigia prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Anot jo, naudodamiesi „ShuttleBUS LT Kaunas“ paslauga keleiviai ne tik greitai, patogiai ir nebrangiai pasieks savo kelionės tikslą, bet specialiose vietose prieš skrydį dar galės įsigyti ir lietuviškų suvenyrų, lauktuvių ar dovanų.

Šiuo metu iš Kauno oro uosto pasiekti miestą galima taksi automobiliais arba visuomeniniu miesto transportu – 29-ojo maršruto autobusu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius