-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 04

Išrinkite svarbiausią „2013-ųjų skaitytojo naujieną“

2013-ieji skaitytojų naujienų portalui ikrauk.lt buvo dėkingi ir kūrybingi. Portalo temų įvairovė padėjo pelnyti naujų skaitytojų simpatijas. O skaitomumas per metus ūgtelėjo iki 350 tūkst. unikalių skaitytojų per mėnesį. Išrinkite, jūsų manymu, vertingiausią, geriausią skaitytojo naujieną. Apklausa – po tekstu.
Dalijamos „Fanų dešrelės“
Tapk ir tu ikrauk.lt reporteriu!

1. 2013-aisiais Lietuva ūžė ir ginčijosi, ar galima gimdyti namuose, o ne ligoninėje. Kaip visuomet tokiais atvejais, buvo nukrypta į kraštutinumus. Vieni gimdančias namuose vadino sektantėmis, o kiti teigė – kad tai be galo gražu ir natūralu. Smagu, kad ir mūsų skaitytojai apie tai guviai diskutavo.

2. Pasirengimo Europos krepšinio čempionatui metu aistras kurstė ne tik krepšinis, bet ir „Fanų dešrelės“. Tiksliau, jas reklamavusios figūringos merginos. Fanai labai „pasimetė“: nežinojo, kur žiūrėti: į aikštelę ar reklamos merginų „kumpelius“. O kai kurias skaitytojas toks merginų kūnų išnaudojimas labai įžeidė. Skaitytojos Dovilės nuomonę apie tai skaitykite čia.

3. Skaitytojas Tomas – tikras bebaimis. Jis pro savo automobilio langą Radviliškio rajone nufilmavo tornadą. Ar jūs išdrįstumėte taip pasielgti? Tornadai Lietuvoje nėra dažnas reiškinys, todėl sumedžoti tokį kadrą nėra paprasta. Tomo filmuotą medžiagą ir pasakojimą rasite čia.

4. Interneto platybėse, įvairiose šalyse, vis pasirodo skelbimų: mergina parduoda nekaltybę. galima į tokius skelbimus žiūrėti kaip į humorą, socialinį eksperimentą arba kvailumą. Portalo ikrauk.lt skaitytojas pasirinko antrąjį variantą ir atliko eksperimentą – pabandė susipažinti su mergina iš Lietuvos, siūlančią pirkti savo rūtas. Paskaitykite, kaip sekėsi.

5. Internautai labai greitai ir kūrybingai reaguoja į Lietuvos ir pasaulio aktualijas. Didelį rezonansą sukėlė prezidentės Dalios Grybauskaitės skrydis į Londoną, politikės M.Thatcher laidotuves pigių skrydžių bendrovės „Wizz Air“ reisu. Tokį savo žingsnį prezidentė aiškino taupumu. Internautai ilgai nesnaudė ir pateikė daugybę savo interpretacijų, kaip prezidentė dar galėtų sutaupyti.

6. Lietuvos vairuotojai dažnai skundžiasi blogais keliais ar duobėtomis miestų gatvėmis. Tačiau filmuota medžiaga, kurią atsiuntė Raimundas, vykęs „automagistrale“ Maskva-Ryga, turėtų atvėsinti net ir pačius didžiausius bambeklius. Ima skaudėti akis vos pradėjus žiūrėti.

7. Narkomanų ir prostitučių išpažintys – taip pat mėgiama ikrauk.lt skaitytojų tema. Vieną iš jų pateikiame kaip iliustraciją. Rašinio autorė nori apsaugoti kitas merginas, kad jos nenusiristų taip pat žemai.

8. Skaitytojų skundai – labai svarbi turinio dalis. Juk, atskleisdami negeroves, tobuliname Lietuvą. Vienas tokių pavydžių – moters skundas dėl tvarkos vaikų darželyje „Šilagėlė“.

9. 2013-aisiais netekome aktoriaus Vytauto Šapranausko. Jo mirtis privertė diskutuoti ne tik apie savižudybių prevenciją, bet ir apie amžinai aktualią menininko pripažinimo ir įvertinimo problemą. Kodėl V.Šapranauskas liaupsinamas tik dabar?, – klausia autorė Ieva Jurkutė.

10. Metų pabaigoje VGTU studentė Margarita komentarų laviną, pilietiškai nusiteikusių skaitytojų komplimentus ir kolegų žurnalistų pasigėrėjimą sukėlė savo iš širdies surašytu tekstu apie žmogų, mirusį Vilniaus greitajame autobuse. Jam nepadėjo nei vairuotojas, nei keleiviai. Bet svarbiausia, kad žmogų gelbėti bandė ir greitąją jam iškvietė vienintelė Margarita, kurią redaktoriai už tokį poelgį siūlė paskelbti šventąja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius