Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 14

Išskirtinės vestuvės paliko nuosėdų

Klaipėdos savivaldybėje tiriama, ar Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoja iš tiesų santuokos ceremoniją galėjo vesti būdama neblaivi. Šį tyrimą inicijavo patys jaunavedžiai, pasipiktinę, kad buvo sugadinta gražiausia jų gyvenimo akimirka.
Žiedai
Žiedai / Photos.com
Temos: 2 Santuoka Vestuvės

Civilinės metrikacijos skyrius kaltinimus neigia ir tikina, jog tai – šmeižtas.

Sugadino šventę

Klaipėdiečių pora vestuves ėmė planuoti prieš pusmetį. Sužadėtiniai norėjo, kad rugpjūčio 5-oji ilgam įstrigtų atmintin ne tik jiems, bet ir svečiams. Nuspręsta santuokos ceremoniją surengti ne niūriose Klaipėdos santuokų rūmų patalpose, bet ant „K“ centro stogo terasos.

Dėl netradicinės ceremonijos buvo susitarta iš anksto ir su Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoja.

Šventė turėjo įvykti 16 val., tačiau buvo sutarta, kad jaunavedžius sutuoksianti darbuotoja atvyks keliomis minutėmis anksčiau.

Jaunoji Olia „15min“ pasakojo, kad 16.15 val. Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojos dar nebuvo. Neapsikentę šventės svečiai, palaukę dar kelias minutes, patys nuvažiavo į S.Šimkaus gatvę ir, radę darbuotoją kabinete, 16.30 atsivežė ją į vietą.

„Dabar galiu kitiems patarti, jog reikia ne tik patiems palikti savo telefono numerius, bet ir pasiimti tų darbuotojų, kurie jus tuoks“, – teigė jaunoji, kuri prabėgus mėnesiui nusprendė viešai prabilti apie vos nesugadintą šventę.

Atrodė apsvaigusi

Į ceremoniją atvykusi Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoja vestuvių svečiams pasirodė keista. Jos elgesys, anot šventėje dalyvavusio Sauliaus, kėlė įtarimų. „Nuo jos buvo jaučiamas aiškus alkoholio kvapas. Aš su ja kalbėjau ir puikiai jaučiau šį kvapą. Ceremonija truko vos kelias minutes. Ji pamiršo net žiedus. Svečiai turėjo priminti apie tai“, – pasakojo jungtuvių svečias.

Jaunoji Olia tikino, kad ir per ceremoniją moteris laikėsi įsikibusi stalo. „Visi buvome šokiruoti. Ji pamiršo apie žiedus, apie bučinį, jau nekalbant apie nuoširdžią kalbą“, – piktinosi pašnekovė.
Anot jaunosios, už tuoktuves netradicinėje vietoje sumokėjus gerokai didesnę sumą norisi sulaukti ir kokybiškesnės paslaugos. „Tikiuosi, savo istorija nors kiek padėsiu toms ir tiems, kurie nuspręs tuoktis ne santuokos rūmuose“, – aiškino Olia.

Gina darbuotoją

Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Gražina Misevičienė girdėjo, kad savivaldybę pasiekė jaunavedžių skundas.

„Šiek tiek informacijos šiuo klausimu turiu. Yra daug argumentų prieš tuos, kurie išdėstyti laiške. Visiška netiesa, kad darbuotoja galėjo būti išgėrusi. Tiesiog tokia jos natūra. Negali visi žmonės būti vienodi“, – teigė G.Misevičienė.

Tai buvo paskutinės vestuvės tą dieną. Skyriaus vedėja patikino, jog ne kartą tą dieną matė pavaldinę. Šioji turėjo sutuokti kelias poras laivuose. Į prieplauką važiavo savo automobiliu.

„Jei būtų išgėrusi, ar galėtų vairuoti? Dėl vėlavimo taip pat yra objektyvių priežasčių“, – teigė G.Misevičienė. Anot jos, mestais kaltinimais pasipiktinusi pavaldinė yra pasiryžusi gintis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius