Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 16

Įvedus naują tvarką viešojo transporto darbas vyksta sklandžiai

Nuo liepos 15 d. pradėjusi galioti nauja įlaipinimo į viešąjį transportą pro priekines duris tvarka parodė, kad vilniečiai yra atviri naujovėms. Nuo pat pirmos naujos tvarkos galiojimo dienos viešojo transporto darbas vyksta sklandžiai.
Nuo šiol į visuomeninį transportą vilniečiai lips tik per priekines duris
Nuo šiol į visuomeninį transportą vilniečiai lips tik pro priekines duris. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Didžiuojuosi vilniečiais, kurie naujoves viešajame transporte priėmė geranoriškai. Džiaugiuosi, kad esame atviri pokyčiams ir siekiame, jog mūsų mieste būtų tokia tvarka, kokia yra daugelyje Europos miestų“, – sostinės gyventojus gyrė meras Vilius Navickas.

Teigiama, kad jau pirmą naujos tvarkos dieną sumažėjo be bilieto važiuojančių keleivių. Anot SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktoriaus Ginto Bliuvo, pastebėta, kad ryte žymiai daugiau žmonių iš vairuotojo perka vienkartinius bilietus, tad tikėtina, kad dalis jų iki šiol galėjo važiuoti nesusimokėję.

„Svarbu paminėti ir tai, kad dėl naujos tvarkos nesutriko autobusų ir troleibusų darbo grafikas. Vėluojama nebuvo labiau nei įprastomis dienomis“, – sakė G.Bliuvas.

Nuo liepos 15 dienos vilniečių ir miesto svečių į Vilniaus miesto viešąjį transportą prašoma įlipti pro pirmąsias duris. Įlipdami pro priekines duris, keleiviai turi vairuotojui parodyti elektroninį bilietą, pažymėti turimą vienkartinį bilietą arba nusipirkti jį iš vairuotojo. Išlipti iš transporto priemonės keleiviai gali pro visas likusias duris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius