Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 07

Įvyks susitikimas su G.Dauguvietyte

Palangos poilsiautojai šeštadienį kviečiami į susitikimą su režisiere, aktore ir knygų autore Galina Dauguvietyte. Gintaro muziejaus terasoje vyks poezijos ir muzikos šventė „Ramios, malonios vasaros naktys…“ su programa ,,Aš niekados nieko nesigailiu“.
Galina Dauguvietytė
Galina Dauguvietytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

,,Esu šiuolaikinis žmogus, nors peržengiau devinto dešimtmečio ribą. Daug visko mačiau, labai daug pasikeitimų ir technikoje, ir žmonėse, ir jų elgsenoje, jų požiūryje. Manęs niekas nestebina. Aš pati vaikausi madų, vaikštau po parduotuves, apžiūriu madingus rūbus. Ir nelendu į maišą. Gyvenu pagal grafiką, duodu interviu, važinėju, susitikinėju su skaitovais,“ – taip trumpai savo dabartinį gyvenimą apibūdina viena garsiausių televizijos režisierių, senosios bohemos atstovė, knygų autorė Galina Dauguvietytė.

Aktorė – tikras lobis įvairioms televizijos laidoms. Žiūrovai neslepia susižavėjimo jos gyvenimiška išmintimi ir humoro jausmu. Neregėto populiarumo susilaukė ir abi G.Dauguvietytės prisiminimų knygos – „Perpetuum mobile“ bei „Post scriptum“. Jas mėgsta ir vyresnieji, ir jaunimas. Įdomi G.Dauguvietytės pasakojimo maniera – atvira, tiesi, ironiška, negailestinga ir kartu romantiška.

Susitikimas Gintaro muziejaus terasoje  vyks šeštadienį,  20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius