Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 10

Jonavoje pareigūnai padėjo šiukšlėmis užgriozdintą senolio butą paversti namais

Policijos pareigūnai dažnai gauna gyventojų nusiskundimų, kuriuose nurodoma, jog kaimynai gyvena netvarkingai. Jonavos policijos pareigūnams patikrinus vieną tokį pranešimą ir įžengus pro nurodyto buto duris – atsivėręs vaizdas lengvai šokiravo.
Netvarkingas butas Jonavoje
Netvarkingas butas Jonavoje / Kauno policijos nuotr.
Temos: 2 Jonava Šiukšlės

Kaip praneša Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato (Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK) Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai, Vieno kambario bute, atrodo, nebuvo laisvos vietos net praeiti – koridorius, kambarys ir virtuvė labiau priminė atliekų kaupimo sandėlį nei gyvenamąsias patalpas.

Kaimynai skundėsi pareigūnams ir nuogąstavo, jog senyvas ir vienišas gyventojas nuo šiukšlių konteinerių į namus jau seniai nešasi viską, ką randa. Šiukšlių ir atliekų kvapas pamažu tapo nekenčiamas daugumai namo gyventojų. Kaimynai į pareigūnus kreipėsi tikėdamiesi, jog šie padės senolį iškraustyti, tačiau situacija pakrypo kiek kitaip.

Garbaus amžiaus gyventojui padėti paprašyta labdaros ir paramos fondo „Gerumo sparnai“ vadovės Loretos Velch. Fondo vadovė su savanoriais bei bendruomenės pareigūne „apsiginklavę“ darbo įrankiais dar kartelį apsilankė vyriškio bute. Senolis, išvydęs tiek geranoriškai nusiteikusių žmonių, ir pats puolė uoliai tvarkytis bute.

Gerumo akcija užtruko visą dieną. Šiukšlės buvo išvežtos dviem šiukšliavežiais, o butas išvalytas ir sutvarkytas. Labdaros ir paramos fondo „Gerumo sparnai“ vadovė, pamačiusi, jog vyriškio dujinė viryklė kelią grėsmę ne tik jam pačiam, bet ir visiems daugiabučio gyventojams, nupirko ir padovanojo naują dujinę viryklę.

Kauno apskrities policija tikisi, jog, pastebėję asmenis, kuriems reikalinga pagalba, neliksite abejingi ir Jūs. Prisidėkite ir ištiesite pagalbos ranką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius