Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 15

Kalėdinės mugės baigėsi, prakartėlė tebekviečia

Kaune sekmadienį baigėsi kelias dienas prekybos miestelyje „Urmas“ šurmuliavęs kalėdinių mugių maratonas.
Kalėdinių mugių metu buvo galima ne tik apsipirkti, bet ir pasiklausyti koncertų, šėlti su Kalėdų Seneliu.
Kalėdinių mugių metu buvo galima ne tik apsipirkti, bet ir pasiklausyti koncertų, šėlti su Kalėdų Seneliu. / J.Plentos nuotr.

Praėjusios savaitės viduryje miestiečiams čia buvo pristatytas unikalus 1912 metais sukonstruotas senovinis garvežys su 7 prekybos vagonais, kuriame įsikūrė apie 30 prekybininkų, prekiaujančių suvenyrais, maisto ir buities prekėmis, dovanomis, bižuterija, interjero detalėmis. Iš viso mugėse dalyvavo per 200 amatininkų, tautodailininkų, smulkiųjų verslininkų ir gamintojų iš visos Lietuvos.

Kiekvieną mugės dieną vyko šventinės programos: koncertai, žaidimai, Kalėdų Senelio programos vaikams. Šalia senojo garvežio įsikūręs baltabarzdis mažiesiems sekė pasakas, prie garvežio įrengta ir prakartėlė su gyvomis avimis.

„Garvežys kainavo apie 2 mln. Lt. Tai labai didelė investicija. Tačiau mes siekiame išlaikyti užsibrėžtą bendrą prekybos miestelio „Urmas“ koncepciją – tapti tikru prekybos miesteliu su savomis gatvelėmis, garvežių peronu ir senoviniu traukiniu. Niekada nesistengėme ir nesistengsime tapti moderniu prekybos centru, norime išsaugoti autentiškus senovinius dalykus“, – savo dėstė prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta, žadėjęs, kad teminių mugių netruks ir kitais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius