Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 25

Katedros aikštėje šeimos dėliojo mozaiką

Antradienio popietę sostinės Katedros aikštėje buvo dėliojama mozaika, kurios idėja – suartinti šeimas ir paskatinti jas daugiau laiko praleisti kartu. Tai anonsinis renginys šeimos mugei, vyksiančiai šeštadienį.
Šeimos antradienį Katedros aikštėje dėliojo mozaiką.
Šeimos antradienį Katedros aikštėje dėliojo mozaiką. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Mozaikos piešinį kartu su žmona nupiešęs savo angeliukais išgarsėjęs menininkas Vaidas Ramoška tikino, kad mozaikos dėliojimo tikslas – atkreipti dėmesį į šeimą kaip instituciją, į jos vertybes. „Pastaruoju metu vyksta įvairiausi įstatymų pokyčiai, kalbama apie tai, kas yra šeima, apie abortus ir panašiai. Mes norime suvienyti šeimas“, – sakė V.Ramoška.

Pasak vienos renginio organizatorių, Lietuvos respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministro patarėjos Juventos Mudėnienės, mozaikos dėliojimas Katedros aikštėje – įvadinis renginys į šeštadienį 13 val. Sereikiškių parke vyksiančią šeimos mugę. „Siekiame paskatinti būti šeimas kartu – vaikus su tėvais, senelius su anūkais, vyrus su žmonomis. Bendras darbas suteikia džiaugsmo ir apjungia žmones“, –  tvirtino J.Mudėnienė.

Ji pasakojo, kad šeimos šeštadienį laukiamos Sereikiškių parke, kur užsiėmimų turės ir vaikai, ir tėvai, vyks koncertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius