Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 25

Kaune aerobikos ritmu vienu metu sportavo minia entuziastų

Savaitgalį Kaune vyko didžiulis aerobikos renginys – legendinis „Reebok aerobics session‘10“, kuriame iš visos Lietuvos susirinkę aerobikos sporto gerbėjai visą dieną sportavo kartu su įžymiausiomis sportinės aerobikos žvaigždėmis. Šešias aerobikos pamokas „Reebok“ renginyje vedė žymiausi aerobikos specialistai.
Vienu metu šoko virš 300 aerobikos entuziastų.
Vienu metu šoko per 300 aerobikos entuziastų. / Organizatorių nuotr.

Pagrindinė aerobikos šventės žvaigždė buvo švedė Jennie Widegren. Ši „Reebok“ trenerė puikiai pažįstama šokio pasaulyje kaip Švedijoje ir už jos ribų žinomos šokių grupės „Bounce Streetdance Company“ narė bei skandinaviškojo „Tu gali šokti“ („So you think you can dance“) choreografė. Jennie treniruotė su aukštakulniais jazzfunk stiliumi sulaukė didelio renginio dalyvių antplūdžio bei ovacijų.

Instruktorė Cecilia Ostman pakvietė visus pasinerti į paslaptingą cirko artistų gyvenimą. Renginio metu pirmą kartą Baltijos šalyse buvo pristatyta unikali aerobikos treniruočių programa -„JUKARI Fit to Flex“. Ji parengta „Reebok“ bendradarbiaujant su populiariausiu pasaulio cirku iš Kanados „Cirque du Soleil“.

„Reebok aerobics session‘10“ sutraukė aerobikos entuziastus iš visos Lietuvos. Šio renginio metu kartu sportavo 300 dalyvių. Jiems instruktoriai pristatė naujausias aerobikos tendencijas ir plačias jų taikymo galimybes,“ – džiaugėsi kompanijos „Reebok“ pardavimo vadovė Lietuvoje Gintarė Aleknienė.

Visą dieną vykusiame „Reebok“ sporto ir sveikatingumo renginyje kartu sportavo ne tik aerobikos profesionalai, bet ir mėgėjai, besižavintys šiuo choreografinių elementų persmelktu sportu. Didžiosios pertraukos tarp intensyvių užsiėmimų metu dalyviai stebėjo šokėjų „Time To Show“ ir sportinės aerobikos grupių pasirodymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius