-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 10 15

Kaune – dviejų dienų grožio šventė

Dvi dienas – penktadienį ir šeštadienį – viešbutyje „Park Inn“ šurmuliuosianti grožio šventė „Bespoke“ kvies surasti savo individualų stilių.
Paskutinės detalės
Makiažas / A.Venckaus, T.Viršilo nuotr.

Penktadienį ir šeštadienį viešbučio salėje tapys dailininkai, dirbs skulptoriai, medžiagų skiautėmis improvizuos siuvėjai ir kiti grožio meno atstovai. Vilniaus dailės akademijos Kauno fakulteto studentai ir dėstytojai kauniečiams nusprendė parodyti, kaip gimsta kūriniai – paveikslai, skulptūra, stiklo dirbiniai ir rūbai bei aksesuarai. Užsukusieji į kūrybinę dirbtuvę galės ne tik iš šono pažiūrėti į procesą, bet ir prisidėti.

Užsivėrus akademijos bendruomenės dirbtuvėms toje pačioje vietoje prasidės mados šou. Penktadienį, spalio 15-ąją, savo kurtus drabužius pristatys Virginija Letkauskienė, Virginija Pauliukonienė, Monika Palevičiūtė, Leisan, Eglė Antonovienė, Žana Cariova, Dovilė Maladauskaitė, Audra Jakubauskienė, Liutauras Salasevičius, „Carolinakmit“, „Inži“ mados galerija. Spalio 16-osios vakarą, šeštadienį, žiūrovams mados naujoves rodys Meilė Kalinienė, Birutė Koženiauskienė, Jurgita Stakauskaitė, Liudmila Krugliakova, Deimantė Botkaitė, Reda Ramanauskaitė, Zlata Juchnevičienė, „Vamp“ mados namai ir šiemet save kaip dizainerę atradusi verslininkė Ella Tatarinova.

Mados vakaras tęsis bare „Lounge24“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius