-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 16

Kaune eglė papuošta rankomis pagamintais atšvaitais – žaisliukais

Gruodžio 16 dieną Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kieme moksleiviai papuošė šventinę eglutę pačių rankomis pagamintais atšvaitais – žaisliukais. Tai dar viena originali laikinosios sostinės eglė.
Stilingų atšvaitų darymas
vaikai gamino atšvaitus-žaisliukus / Organizatorių nuotr.

Šventinius atšvaitus – žaisliukus kūrė antrus metus įgyvendinamos akcijos „Į mokyklą – saugiai ir su šypsena” dalyviai. Ją organizuoja bendrovė „ACME Baltija” kartu su Kauno apskrities policija. Visi gražiausių atšvaitų – žaisliukų autoriai sulaukė dovanų ir papuošė Kalėdinė eglutę, prie policijos pastao

Spalio mėnesį prasidėjusios akcijos metu Kauno apskrities policijos pareigūnai aplankė  21 Prienų, Jonavos, Kaišiadorių, Raseinių, Kėdainių, Kauno raj. ir Kauno miesto mokyklą ir supažindino moksleivius su saugaus eismo taisyklėmis, o Amsis su „ACME Baltija” atstovais pradinių klasių mokinukams dovanojo nuotaikingus ir ryškius atšvaitus. Akcijos „Į mokyklą – saugiai ir su šypsena” metu išdalyta 5 tūkstančiai atšvaitų.

Policijos pagalbininkas  Amsis kvietė visus, net pačius mažiausius mokinukus, sukurti ir pagaminti atšvaitus – žaisliukus. Savo rankomis kurdami atšvaitus, vaikai gali geriau suprasti, kokie svarbūs yra atšvaitai eismo dalyviams. Moksleiviai pagamino per tris šimtus įvairiausių atšvaitų – žaisliukų, o išradingumu ir kruopštumu išsiskyrė Raseinių raj. Betygalos Maironio pagrindinės  ir Ariogalos vidurinių mokyklų vaikai.

Pasibaigus akcijai, buvo atrinkta  per 70 originalių atšvaitų – žaisliukų. Išradingumu nuo vyresniųjų neatsiliko ir patys mažiausi akcijos dalyviai iš Kaišiadorių rajono Palomenės pagrindinės mokyklos. Pasak mažiukus globojusios Palomenės mokyklos mokytojos Vidos Balnienės, vaikai džiaugėsi, galėdami dalyvauti akcijoje. Jie labai atidžiai klausėsi Amsiaus pamokymų, kaip pereiti gatvę ir saugiai elgtis perėjose, o artėjant metų pabaigos šventėms, entuziastingai gamino atšvaitus eglutei.

Gera vaikų nuotaika ir originaliais atšvaitais papuošta eglutė džiugins kauniečius ir miesto svečius iki Trijų karalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius