Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 17

Kaune eilės prie pašto Savanorių prospekte piktina žmones

Kaunietė Kristina piktinasi, kad Savanorių prospekte esančiame 9 pašte jau mėnesį nuolat tenka gaišti laiką eilėse. Kantrybės taurę perpildė dar ir techniniai nesklandumai užsikirtus durims. Lietuvos pašto atstovai teisinasi, kad gruodį nuolat sulaukiama didelio žmonių antplūdžio. Pašto atstovai aiškina, kad šventiniu laikotarpiu visada sulaukiama daug žmonių.
Paštas Savanorių prospekte
Paštas Savanorių prospekte
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

„Dirba tik viena arba dvi specialistės, o gruodžio 11 d. po 8 val. skyrius apie pusvalandį nedirbo, nes neva užsikirtus durų spynai jų buvo neįmanoma atidaryti. Lauke nusdriekė eilė. Netvarka šiame skyriuje tęsiasi jau mėnesį“, – skundėsi Kristina.

Atsako Lietuvos pašto vidaus komunikacijos vadovas Tadas Valančius:

Šių metų gruodžio 11 dieną Kauno 9 paštas dėl techninių kliūčių – pagrindinių durų spynos gedimo – 20 min. nuo darbo dienos pradžios negalėjo tinkamai aptarnauti klientų. Lietuvos paštas apgailestauja dėl susiklosčiusios nemalonios situacijos ir klientų patirtų nepatogumų.

Šventiniu laikotarpiu, kuris paštuose prasideda nuo gruodžio mėnesio pradžios, klientų srautas paštuose nuosekliai auga, o gruodžio mėnesio viduryje pasiekiamas pikas. Darbo krūvis dėl šventinių sveikinimų, siuntų siuntimo išauga nuo 1,5 iki 2 kartų. Taip pat minimu laikotarpiu vykdytas pranešimų apie pensijų kompensavimą išdavimas gyventojams. Nuo gruodžio 4 dienos paštuose prekiaujama pažintiniais euro monetų rinkiniais, kuriuos įsigyti norintys klientai į paštus tradiciškai atvyksta pirmoje dienos pusėje.

Siekdamas užtikrinti kokybišką paslaugų teikimą šventiniu laikotarpiu, Lietuvos paštas pailgino paštų darbo laiką. Gruodžio 27–28 ir sausio 2–4 dienomis paštai papildomai dirbs šeštadieniais ir sekmadieniais, o sausio mėnesį didieji paštai dirbs ilgiau, nei įprasta. Informaciją apie apie paštų darbo laikus šventiniu laikotarpiu galima sužinoti mūsų tinklalapyje www.lietuvospaštas.lt arba tel. 8 700 55 400.

Taip pat norime priminti, jog labai kviečiame gyventojus ir įmones neatidėlioti suplanuotų apsilankymų paštuose paskutinėms gruodžio dienoms, nes siekiant sėkmingai pasiruošti euro įvedimui Lietuvoje ir valiutos keitimui paskutinėmis metų dienomis keisis paštų darbo laikas. Gruodžio 29 d. paštai dirbs trumpiau, o gruodžio 30–sausio 1 dienomis visi paštai nedirbs. Nors gruodžio 30 dieną paštai nedirbs, tačiau iš siunčiamųjų laiškų dėžučių laiškai bus surenkami, o laiškininkai pristatys prenumeratą ir neregistruotąsias siuntas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius